Форум „Е-commerce 3.0“

Приключило

29 септември 2016

София

Форум „Е-commerce 3.0“

Дата:

29 септември 2016, четвъртък

Час:

09:00 - 16:10

Достъп:

Такса участие

Място:

София Хотел Балкан, София

За контакти:

Надя Гогова , +359894426239, E-Mail

Организатори:

сп. ENTERPRISE

За събитието

Форум за онлайн бизнес и електронни магазини, дискусии за електронна търговия, разплащателни системи и всичко свързано с бизнеса в Интернет.

Е-commerce 3.0  форума е възможност да се запознаете с най-новите тенденции в сферата на онлайн маркетинга, оптимизацията за търсачки, иновативни решения в логистиката ориентирани към онлайн търговците, както и полезни платформи и инструменти за повишаване конкурентоспособността на всяка организация, занимаваща се с електронна търговия. Какви са тенденциите в онлайн търговията през погледа на една от най-големите платформи за електронна търговия в страната, както и какви са възможностите за всеки търговец,  за потребителския опит и поведение и какво трябва да направи всеки собственик на eCommerce платформа, за да задържи клиентското внимание и да го превърне в продажба са част от темите, които ще бъдат дискутирани на форума.

Лектори на форума ще бъдат едни от най-опитните специалисти в сферата на разработването и обслужването на електронни магазини в България. Ще споделят  с аудиторията опит и любопитни факти за новите тенденции в онлайн търговията и важността за прилагане на устоялите се практики в електронният бизнес, като силни инструменти за привличане, подържане и увеличаване на количеството лоялни клиенти.

Форумът си поставя за цел да събере максимално широк кръг от хора, действащи или имащи интерес в сферата на електронната търговия.