Форум 2019 „Европейска столица на културата и Япония – успешните проекти и добрите примери“

Приключило

24 януари 2017

Пловдив

Форум 2019 „Европейска столица на културата и Япония – успешните проекти и добрите примери“

Дата:

24 януари 2017, вторник

Час:

11:00 - 13:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Дом на културата "Борис Христов", Пловдив, ул. Гладстон 15

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Пловдив 2019 / Plovdiv 2019

За събитието

Срещата ще представи примери от реално осъществени съвместни проекти между културни оператори и артисти от градове Европейски Столици на Културата, подкрепени от японската неправителствена организация EU Japan Fest – http://www.eu-japanfest.org/.

Ще обърнем внимание още веднъж на възможностите, които тя предоставя за осъществяване на проектни инициативи, след което ще имате възможност да зададете свои въпроси към японските гости.

На срещата ще присъстват г-жа Юко Хасегава, г-жа Такако Саеки и г-жа Каори Такето и ще продължи до 13,00 ч. като ще има осигурен превод от английски на български език.

Това е третата среща с Фокус Япония, която цели да предостави максимално детайлна информация за възможностите за работа и партньорство извън границите на ЕС в контекста на инициативата Европейска столица на културата.

EU Japan Fest съществува от 1992 г. с цел сътрудничеството между японски и европейски творци. Организацията има огромен и доказан опит в промотирането на японско изкуство в Европа и взаимодействие в мрежата на Европейските столици на културата.