Forbes Форум „30 под 30“

Приключило

28 септември 2016

София

Forbes Форум „30 под 30“

Дата:

28 септември 2016, сряда

Час:

16:00 - 21:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

+35928704981, E-Mail

Организатори:

Forbes България

За събитието

Forbes България за първи път ще събере на едно място най-талантливите млади българи и серийни предприемачи с международен опит на Форум „30 под 30“.

Очаква ни един вдъхновяващ следобед, на който ще чуем личните истории и ще получим ценни практически умения от хора, работещи успешно за промяната в различни социални сектори като бизнес, култура, социално предприемачество и технологии.

Освен това заедно ще научим и имената на следващите 30 млади българи на възраст под 30 години, които ще бъдат отличени в най-престижната селекция от млади лидери – „30 под 30”.

Проектът „30 под 30“ на Forbes се простира на 3 континента и включва международна селекция – 30 under 30 за САЩ и Европа, както и локални в 15 държави, включително България.

Събитието ще започне в 16 ч. със семинарна част, която  ще даде практически умения в мениджмънта, социалното предприемачество и духовното развитие. От 18 ч. започва форумът, в който участници в селекцията „30 под 30“ на Forbes в България и чужбина ще презентират своите проекти и своя път към успеха в областите бизнес, култура, социално предприемачество и технологии. В края на вечерта ще бъде представен класът на най-престижната селекция от млади лидери – „30 под 30”, за 2016 г.

Част от потвърдените участници са румънският вундеркинд и носител на множество награди в областта на компютърните науки Александру Будистенау, д-р Томас Функе, ръководител на отдела по предприемачество на тинк-танк към германското Министерство на икономиката, както и родните таланти от българската селекция „30 под 30“ – Екатерина Карабашева, социален предприемач и създателка на приложението за хранителни разстройства Jourvie, Халед Харфан, управител на Аладин Фуудс, диригентът Милен Aпостолов и др. Очакват се и още специални гости.

 

Форумът се организира в партньорство с германската Фондация за свободата „Фридрих Науман“, с генералното спонсорство на Пощенска банка и любезната подкрепа на Progress, Zagorka Специално и Domaine Boyar.

 

Публикувано на 13 септември

Билетите за събитието са на цена 50 лв. и се разпространяват в мрежата на Eventim. След закупуването на билет е необходимо да се свържете с Forbes България на forbesregistration@atticaeva.bg, за да получите код за регистрация в сайта на Forbes.

 

Публикувано на 13 септември