ERP.net Expo 2019 Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net

Приключило

6 юни 2019

София

ERP.net Expo 2019 Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net

Дата:

6 юни 2019, четвъртък

Час:

14:00 - 20:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Sofia Event Center , София, бул. Черни връх 100

Връзки:

Facebook

За контакти:

02 951 59 39, E-Mail

Организатори:

ERP Bulgaria Ltd.

За събитието

На 6 юни българската софтуерна компания ERP.BG ще представи своята екосистема за бизнес приложения ERP.net, както и прогнозите си за бъдещото развитие на ERP софтуера. „ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“ ще събере партньори на фирмата с представители на дружества от различни икономически сегменти, а експерти с дългогодишен опит в бранша ще споделят с аудиторията вижданията си за посоката, в която ще се развива бизнес софтуерът през следващите години. Събитието ще се проведе в Sofia Event Center, а началният час е 14:00 часа.

ERP.BG e един от първите български разработчици на бизнес софтуер и през последните години компанията инвестира много ресурси в превръщането на своята ERP система EnterpriseOne в цялостна екосистема за приложения под името ERP.net.

Екипът е създал инструменти за разработка на приложения от външни фирми и специалисти, и развива активно партньорската си програма, с цел да ги подкрепи както в техническо отношение, така и по отношения на маркетинга и продажбите. Именно тази трансформация ще е във фокуса на предстоящата конференция.

„ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“ ще събере за първи път всички участници в новата екосистема – от разработчиците на приложения и партньорите – внедрители, до клиентите на дружеството. Ще присъстват и компании с интерес към включване в партньорската мрежа, както и потенциални нови клиенти от различни индустрии.

*** Регистрацията за събитието е безплатна!
*** Повече информация можете да откриете на адрес: https://expo2019.erp.bg/