eCommCongress „Онлайн преди Офлайн“

Приключило

6 юни 2020

Online

eCommCongress „Онлайн преди Офлайн“

Дата:

6 юни 2020, събота

Час:

14:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

ECommCongress

За събитието

eCommCongress Online е събитие за електронни търговци и ентусиасти, което ще се проведе онлайн – в комфорта на Вашия дом. Излъчването на живо ще се проведе на 6 юни 2020 г. от 14.00 ч.

Можете да го гледате безплатно след регистрация чрез формата по-долу.

След тази дата ще можете да закупите запис на цялото събитие за 49 лв. без ДДС.

Водещи експерти ще дискутират по теми като:

➡️ Онлайн маркетинг за онлайн магазини в условията на несигурно бъдеще и променени потребителски нагласи;
➡️ Правни аспекти и счетоводство (още не е гласувана промяна на сроковете за Н-18);
➡️ Какво се случва с доставките извън България? Какви промени идват юли месец? Какви алтернативи могат да се ползват, след като авиацията е силно засегната от COVID-19?
➡️ Рано ли е да се подготвим за черен петък и кибер понеделник? Добри практики за тази кампания.

ТЕМИ И ЛЕКТОРИ В ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕТО НА 6 ЮНИ

ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
Онлайн маркетинг за онлайн магазини в условията на несигурно бъдеще и променени потребителски нагласи. Време е да режем или инвестираме?

БОЯНА ЛИКОМАНОВА – ДИМОВА
Дигитализация на бизнеса и автоматизация на процесите. Ключови бизнес системи за управление на дейността и анализ на данните за повишаване на продажбите. Прогнози за бъдещи приходи.

ЛЮБОМИР ЧОЛАКОВ
Какви стратегии разработват големите компании за да се справят с кризата? Плановете на Coca-Cola, Adidas, Clarins и други търговци в отговор на променените потребителски нагласи.

ЕМИЛ ВАГЕНЩАЙН
Рано ли е да се подготвим за черен петък и кибер понеделник? Подготовка на склад, куриери, инфраструктура и персонал. Как да избегнем грешки и да направим успешна кампания?

БОЯН КЪРТЕВ
Какво се случва с доставките извън България? Какви промени предстоят юли месец? Какви алтернативи могат да се ползват, след като авиацията е силно засегната от COVID-19? Съвети при стартиране на чужди пазари.

ДАНАИЛ КОЕВ
Пандемията дойде, наредбата остана. Къде се намират преговорите с НАП? Какви са последните тълкувания, има ли напредък при плащания с банкови карти и други счетоводни въпроси.

ЛЮБОМИРА ЛЮБЕНОВА
Три съвета за използване на видео съдържание, което помага на маркетинг стратегията в онлайн бизнеса. Какви са грешките, които често се допускат от предприемачите?

ВАЛЕНТИН КУНТОРОВ
Какви бяха най-търсените стоки последните 2 месеца от българските потребители? Какъв е краткосрочния тренд? Каква е обратната връзка от търговците и поуките от извънредното положение?

ДЖУЛИАНА ЦАНКОВА – АРСЕНОВА
Важни моменти и информация, която трябва да фигурира в онлайн магазина за да бъде той изряден. Как да вдъхнем доверие в потребителите, процедури и други легални въпроси.

И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ…
Съвети и насоки, чрез които да развиете своят онлайн магазин, да достигнете до нови потребители и да бъдете по-конкурентни.

Събитието се осъществява с подкрепата на Isobar Commerce Bulgaria, eMAG Bulgaria, GombaShop Bulgaria – Създайте онлайн магазин и ICN.BG.

Публикувано на 29 май