Дискусия за ползите от нефинансовото отчитане

Приключило

9 декември 2019

София

Дискусия за ползите от нефинансовото отчитане

Дата:

9 декември 2019, понеделник

Час:

13:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Конферентна зала - Дом на Европа, София, ул. "Георги С. Раковски" № 124

За контакти:

E-Mail

За събитието

По повод Международния ден за борба с корупцията на 9 декември 2019 г., фондация „Каузи“ и Германо-Българската индустриално-търговска камара организират дискусия на тема „Корпоративна прозрачност“.

Целта на събитието е да повиши обществената чувствителност към проблемите на почтеността, прозрачността и отчетността в работата на българските компании. Основна тема ще бъде представяне на резултатите от пилотното за България проучване на състоянието на нефинансовото отчитане на българските компании в изпълнение на Европейската директива 2014/95/ЕС за оповестяване на нефинансова информация и на информация за многообразието от страна на някои големи предприятия и групи.

Ключов гост-говорител на събитието ще бъде Мария Алексиу, член на Управителния съвет на най-голямата европейска мрежа за корпоративна устойчивост и отговорност CSR Europe.

Пелагия Виячева, директор „Връзки с инвеститорите“ в Софарма, Люба Никифорова, КСО мениджър в ТИТАН Златна Панега Цимент и Елица Георгиева, ръководител „Корпоративни комуникации“ в ЛИДЛ България ще представят опита и добрите практики на техните компании и ще дискутират по актуални въпроси с гостите на събитието.

Събитието е без такса участие, но се изисква предварителна регистрация. Можете да се регистрирате тук: https://bulgarien.ahk.de/bg/events/event-details/diskussion-unternehmenstransparenz/