Дискусия „Оптимизация за търсачки“

Приключило

16 ноември 2016

София

Дискусия „Оптимизация за търсачки“

Дата:

16 ноември 2016, сряда

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Свободен

Място:

Читалище.то, София

За контакти:

За да се свържете с организаторите, е нужно да попълните контактната форма в сайта им.

Организатори:

Спри и помисли!

За събитието

Защо е важно вашият сайт да бъде добре позициониран в търсачките?

Днес е почти невъзможно да правите някакъв бизнеси да нямате онлайн присъствие. За да научат за вас и вашия бизнес обаче, вашите потенциални клиенти трябва да могат лесно да открият вашия фирмен сайт по определени ключови думи. Това е фокусът на оптимизацията за търсачки или SEO.

Оказва се, че не е толкова просто, колкото звучи, а и немалко хора правят поредица от грешни стъпки при създаването и поддръжката на своя бизнес сайт, което води до неговото трудно намиране.

Точно затова сме поканили да ни говори Георги – магистър по информатика, който се занимава професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. . Той ще ни сподели кои са най-важните фактори за доброто позициониране на един бизнес сайт, кои са стратегическите стъпки, които трябва да следвате, за да може вашият сайт да бъде лесно откриваем и кои са най-често срещаните грешки, които да избягвате.

Можете да задавате предварително вашите въпроси, на които Георги ще отговори по време на нашата среща, както и да споделяте примери и казуси от вашите сайтове, които ще обсъдим и дискутираме заедно.