Дигитална НеКонференция

Приключило

9 май 2020

Online

Дигитална НеКонференция

Дата:

9 май 2020, събота

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Ники Кръстев

За събитието

В WordPress Sofia Meetup бяхме свикнали поне веднъж месечно да се събираме на живо, да попиваме знания и опит от колегите по време на техните презентации и след това да говорим на по питие на най-различни теми, които ни вълнуват – както свързани с WordPress, така и с всичко друго, което смятаме за важно и интересно! За съжаление предвид създалата се ситуация се наложи временно да прекратим тези срещи и да останем по къщите си, пазейки себе си и хората около нас. Във времето се отложиха както малките събития, така и по-големите конференции и семинари. За щастие Интернет дава възможност да се организират и онлайн срещи, така че решихме временно да разчупим форма̀та и да организираме едно събитие, което ще ни помогне по-лесно да се справим с извънредната ситуация и ще ни свърже отново заедно, за да споделим знания и опит в неформална обстановка, макар и всеки от дома си. То ще бъде последвано от по-малки срещи няколко пъти месечно, но за това ще пишем пак в следващите дни! :)

Гости на майската среща на WordPress Sofia Meetup ще бъдат някои от доказаните онлайн (и не само) експерти у нас. Те ще споделят пред аудиторията ни как се справят със ситуацията в момента и ще дадат съвети на запознатите и не толкова запознатите как по-лесно да се справят с трудностите предвид физическата изолацията и трудностите пред бизнеса. Изключително благодарни сме, че всеки един от тях изяви желание да отдели от ценното си време в тази трудна ситуация, за да се включи в инициативата и да бъде полезен на хората.

Защо Дигитална НеКонференция? Защото това няма да бъде обичайната конференция, на която група експерти ще представят набързо своите презентации пред аудиторията си и това ще спомогне да си направят ПР или да спечелят нови клиенти. Умишлено няма да имаме красив уебсайт или медийни партньори, но това няма да ни попречи да бъдем полезни! Идеята на Дигитална НеКонференция е да се погледне от чисто човешката страна на ситуацията – трудностите, които всеки изпитва в семейството или бизнеса, физическата изолация, смяната на подхода към клиентите, дигитализацията на офлайн бизнеса и т.н. Хора ще говорят пред хора, чисто човешки! Темите са най-различни – като се започне от WordPress уеб дизайн и SEO, мине се през Копирайтинг и Имейл маркетинг и се стигне до Чат ботове, Организация на събития и дори нуждата от спорт и движение предвид застоялия начин на живот на повечето от нас.

На 9.05.2020 ще излъчим конференцията в нашият YouTube канал, в който след това ще публикуваме и други полезни видеоклипове, така че можете да се абонирате с включени известия. ⚠❗За да получите достъп до клипа ще трябва да да се запишете за събитието тук: https://bit.ly/2S3j6XL. ⚠❗След като се запишете, няколко часа преди излъчването на конференцията ще получите достъп до излъчването на конференцията на имейла, с който сте се регистрирали в Meetup.com

Ако искате да зададете въпрос към всеки един от лекторите, можете да го направите тук, в Meetup събитието или на имейл: hello@wpsofiameetup.com Крайният срок за вашите въпроси е 23:59 ч. на 29.04.2020 г.

Ако искате да допринесете и вие, споделете събитието, за да достигне до повече хора и да бъдем полезни и на други! Благодарим ви предварително и до нови срещи!