Digital4Burgas 2021: Успешна онлайн търговия

Приключило

15 май 2021

Бургас

Digital4Burgas 2021: Успешна онлайн търговия

Дата:

15 май 2021, събота

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Международен конгресен център Бургас ICCB, Бургас

За контакти:

+359 878 466 939, E-Mail

Организатори:

Digital4Burgas

За събитието

II-рото издание на Digital4Burgas 2021: Успешна онлайн търговия ще се проведе на 15 май 2021 г. в Международен конгресен център Бургас
ICCB.

Digital4Burgas 2021 ще Ви представи актуалните тенденции и ще Ви даде нужните знания за дигиталния бранш и онлайн търговията. С тяхна помощ ще трансформирате бизнеса си, за да постигате по-добри резултати и да изпреварите конкуренцията.

КАКВО ЩЕ ВИДИТЕ?

Последните авангардни иновации в дигиталните технологии. На конференцията ще видите и внедрите най-ефективните и съвременни стратегии и алгоритми за онлайн маркетинг в България. Благодарение на информацията която ще получите Вие ще трансформирате своето виждане за възможностите на дигиталните технологии.

КОГО ЩЕ СРЕЩНЕТЕ?

Digital4 е общуване! Общуване с лектори и колеги! Общуване с клиенти и партньори! Ние се стремим да създаваме и поддържаме атмосфера, чрез която помагаме на участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности. Ние приветстваме общуването! Присъединете се! Ще Ви хареса!

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Много! Digital4Burgas е събитие за актуални и ефективни методи за онлайн маркетинг и търговия. Ние събираме за Вас най-добрите казуси и примери от реалната практика във Вашата сфера.