Digital Transformation Pharmacy 3.0 Forum

Приключило

28 март 2017

София

Digital Transformation Pharmacy 3.0 Forum

Дата:

28 март 2017, вторник

Час:

09:00 - 15:45

Достъп:

Такса участие

Място:

София Хотел Балкан, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

сп. Enterprise

За събитието

Дигитализацията и иновациите се случват постоянно, те са тук и сега и са структуроопределящи за развитието на всеки един икономически сегмент.


Един от най-иновативните и напредничави сектори, който устоя на световната криза и въпреки сътресенията продължи да бележи напредък, е фармацията.

Как се развиват фармацевтичните компании, опериращи в България, на какви дигитални стратегии и иновации се опират, за да бъдат те конкурентспособни? Какво е бъдещето на фармацията – нови продукти и производства, нови технологии, човешкият ресурс и маркетингови подходи. Как се променя този така важен сектор и как се адаптира към новите изисквания на пазара?


Сред темите, които ще разгледаме още са:

  • тенденции във фармацията – прецизна медицина – интеграция на
  • клинична и молекулярна информация за разбиране на биологичната основа на заболяването;
  • новата ера във фармацията – революция в лечението
  • фармацията на бъдещето чрез дигитални и технологичните решения – дигитални инструменти, Big Dата/ големите данни/, облачните услуги и съхранението на данни, Internet Of Things. Big Data вероятно ще промени и живота ни, като ни осигури по-добри средства за подобряване на здравеопазването.
  • големите сделки на глобалния пазар – ще продължи ли да бъде фармацевтичния бизнес двигател на М&A сделките през 2017 г.
  • големите играчи на фармацевтичния пазар и тяхната роля в иновациите – какво да очакваме от компаниите с милиардни обороти
  • потенциалът на България за интелигентен растеж чрез развойна дейност и технологичен трансфер във фармацията.