Детска работилница „Да програмираме първата си игра“

Приключило

17 февруари 2018

София

Дата:

17 февруари 2018, събота

Час:

12:30 - 13:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия It Step, етаж 7, София, бул. Александър Стамболийски 55, 1000 Sofia, Bulgaria

За контакти:

E-Mail

За събитието

Съществува ли магия? Има ли истинско вълшебство? Да, и то не в някакъв измислен свят, а в нашия, точно до нас. На 17 февруари от 12:30 часа всички деца между 8 и 12-годишна възраст, които дойдат в Международния учебен център за магии IT STEP, ще могат да се убедят в това.

За няколко часа, с помощта на програмата Kodu, разработена специално за деца, младите откриватели ще получат силата да създават компютърни програми и ще открият вълшебството на модерните технологии, които свързват хората, позволяват им да получават всичко, което желаят и да ходят навсякъде, където решат – защо не и сред звездите.

Безплатната работилничка за деца „Да програмираме първата си игра“ е уникален шанс всички да разберат, че магията не е запазена само за книгите и филмите, а е съвсем реална. И всички ние можем да сме вълшебници!

Мястото на срещата е бул. Александър Стамболийски 55, ет. 7 – истинското училище за магия и вълшебство. Уроците по магия са безплатни, но групите ни с магьосници-чираци се пълнят бързо, затова изискваме регистрация за всеки бъдещ магьосник.

Регистрацията се извършва през нашия уебсайт: https://itstep.bg/events-slider/detska-rabotilnica-da-programirame-prvata-si-igra/