Дата:
7 юли 2016, четвъртъкЧас:
18:00Достъп:
СвободенМясто:
Gourmet Publishing, София, ул. Лъчезар Станчев 3Връзки:
Facebook страница на събитиетоЗа контакти:
E-MailОрганизатори:
Gourmet PublishingЗа събитието
Всеки има любими рецепти – дали ще е някоя от детството ни или е такава, която сега приготвяме за семейството ни, няма значение. Храната, която обичаме, е заредена с чувства и настроения, със спомени с и очаквания. С подкрепата на богатия си опит в традиционното и съвременното кулинарно изкуство, шеф Ивелина Иванова, избра и приготви 100 ястия, които в най-голяма степен отразяват българския вкус.
На 07 юли, в 18.00ч. Ивелина ще сподели с вас, кои са нейните любими рецепти, какво я е вдъхновило да направи тази книга, а заедно с Юлия Костадинова, редактор на винения сайт www.divino.bg , ще ви кажат кое вино с какъв тип храна си върви.
Като добри домакини, разбира се, ще ви почерпим с вкусни неща и хубаво българско вино.
През цялото време между 16.00ч и 20.00ч. в пространството пред офиса на Gourmet Publishing и магазин Vintageclub ще можете да дегустирате вината на няколко български изби. Нашите партньори от Cartel и Apollowine ще представят вината на българските изби: Марян, Старо Оряхово, Еолис Естейт, Царев брод, Нерагора и Иво Върбанов.
Вратите на кухнята, където се провеждат курсовете на Кулинарно училище Меню, също ще бъдат отворени за всички любопитковци. В тази кухня шеф Ивелина създава, готви и снима всички рецепти за кулинарния сайт www.menumag.bg, както всички кулинарни книги на издателството.
Магазин за вкусове и аромати – Vintageclub също ще бъде отворен през цялото време като освен книгите на Gourmet Publishing в него ще намерите селекция от специални шоколади, кафе, италиански зехтини, вина от различни точки на Европа, както и различни кухненски аксесоари, които са в помощ на всяка домакиня.