CopyrightX 2018

Приключило

24 ян. - 25 апр. 2018

София

CopyrightX 2018

Дата:

24 ян. - 25 апр. 2018, сряда - сряда

Час:

18:00 - 21:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Предстои уточняване, София

За контакти:

E-Mail

За събитието

Каним Ви да вземете участие в специализирания курс по американско авторско право CopyrightX – http://copyx.org/ на университета Харвард, САЩ.

За втора година ILAC има удоволствието да организира курса за България и да представи на българската публика уникалната възможност да стане част от общността на CopyrightX, създадена от професор Уилям Фишър Трети.

Курсът ще се проведе в течение на три месеца, започвайки в края на януари 2018, като присъствените лекции ще се провеждат веднъж седмично, след работно време.

Лекциите, както и крайният изпит за получаване на сертификат от университета Харвард, ще бъдат изцяло на английски език.

Курсът ще се води от Брус Уитфилд, специалист по авторско право, адвокат и преподавател към Affiliate Faculty на университета Харвард –http://blogs.harvard.edu/ copyrightx/ affiliate-faculty/ bruce-whitfield/

По време на курса ще се разглеждат конкретни съдебни казуси от американската практика, ще бъдат обсъждани практически въпроси, свързани със защитата на обекти на авторското право в САЩ и в Европа, ще се разиграват различни ситуации на съдебен спор. Същото така ще се правят паралели между правната уредба в САЩ, Европейския съюз и България, в частност.

Възползвайте се от преференциалната цена за ранно записване до 30.11.2017 г!

Може да се регистрирате на следния линк: https://ilac.eu/ copyrightx2018/

Нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави допълнителна информация по процедурата за кандидатстване, както и за самия курс.

Очакваме ви!