Четвъртата работна среща между бизнеса и местната власт

Приключило

24 - 26 окт. 2016

Троян

Четвъртата работна среща между бизнеса и местната власт

Дата:

24 - 26 окт. 2016, понеделник - сряда

Час:

09:30

Достъп:

Само с покана

Място:

Предстои уточняване, Троян

За контакти:

+35929805255, E-Mail

За събитието

Между 24 и 26 октомври 2016 г. г. в гр. Троян, под мотото Сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие ще се проведе Четвъртата работна среща между бизнеса и местната власт.

Планиран като инструмент за постигане на една от стратегическите цели на Асоциацията на Българските туроператори и туристически агенти, АБТТА – перспективно и устойчиво туристическо развитие, още със своето първо издание през 2013 г., форумът е признат като необходима, иновативна и ефективна формула за разширяване и надграждане диалога между основните групи участници на туристическия пазар: общините – основен фактор за изграждане на висококачествен и конкурентоспособен регионален туристически продукт, туроператорите, осигуряващи неговата пазарна реализация и организациите, създаващи бъдещите професионалисти за туристическата индустрия.

На националното туристическо предлагане ще работят делегати от 19 български Общини със значителен туристически потенциал, професионалисти от водещи български туроператорски фирми – членове на АБТТА и други партньорски сдружения, местни доставчици на туристически услуги, експерти от държавната администрация и журналисти от основни български медии.

Програмата на срещата е обособена в няколко отделни модули и включва дискусии относно законовите и институционални бариери, възпрепятстващи развитието на българския туризъм, презентации на регионалните туристически ресурси, двустранни бизнес срещи, посещения за запознаване с туристическия потенциал на Община Троян – домакин на националния форум.