Събитие „Career Show 2019“

Дата:

10 септември 2019, вторник

Час:

10:00 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Арена Армеец София, София, бул. Цариградско шосе

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

088 408 8178, E-Mail

Организатори:

Career Show

За събитието

На 10-ти септември вдигаме кариерните събития на ново ниво, защото е време за шоу! Знаем, че що се отнася до кариерно развитие, красотата на страната ни не е достатъчна. Ние виждаме възможностите за квалифицираните кадри тук и ще ги съберем на едно място в кариерно експо #CareerShow2019!

Приготви CV-то, взимай голямата усмивка и #jointheshow ;) Ето какво те очаква:
🔥 #CampfireSessions ще бъдат кратки неформални представяния на топ работодателите в България, които ще засегнат важни и интересни теми за своята индустрия и естество на работа.
📌 Life&Work Zone ще обърне внимание на баланса между работа и личен живот чрез дискусии.
🚀 В зоната за #CareerBoost пък професионалисти по човешки ресурси ще дават ценни съвети за това как да се представите добре на интервю за работа и насоки за кариерно развитие.
🎯 #EmployerZone е сред най-атрактивните зони на експото. В нея фирми-изложители ще развихрят въображението си, като аранжират местата си както преценят. Изнесени офиси, разнообразни презентационни програми, уъркшопи и срещи на различни общности – тук дори ние не можем да кажем, защото предстои фирмите да ни изненадат!
📺 В такъв дигитален свят, няма как без онлайн активности, затова #CareerShowTV ще излъчва на живо интересни кариерни предавания и включвания през целия ден на събитието.

Събитието е напълно безплатно за кандидати, но предварителната регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. За щастие, става за по-малко от минута от тук: https://careershow.bg/register/ .

150+ топ работодатели в България, 2000+ кандидати и гости на събитието, 30+ готини активности, които да се включиш. Идваш с нас, нали?

❓ Имаш въпроси? Не се колебай да ни пишеш: kandidati@careershow.bg – стараем се да отговаряме максимално бързо и да обърнем нужното внимание на всеки.