Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Дата:

23 - 28 сеп. 2019, понеделник - събота

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

За контакти:

+359 899 949 565, E-Mail

За събитието

Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 e

Седмицата на дигиталните технологии в България е един от основните акценти на Международния Технически Панаир Пловдив. Събитието ще бъде излъчено на живо в Интернет, заради големия интерес към него. Включва повече от 30 тематични конференции, мастър класове, презентации и над 250 лектори. Ще бъдат обсъдени трансформациите в бизнеса, дигиталния маркетинг, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите.

Събитието включва:

Digital Expo

В рамките на 6 дни водещи компании от България и чужбина ще презентират своите продукти и услуги в сферата на дигиталните технологии и ще демонстрират възможностите които дигиталната трансформация отваря на компаниите в съвременния свят.

Digital Summit

Тази част от събитието включва над 30 тематични конференции, кръгли маси, дискусии, презентации и работни срещи в сферата на дигиталните технологии с над 250 лектора.

Digital Show

В рамките на 6 дни в специално обособени зони /Smart Corner/ фирми и иноватори ще демонстрират и презентират дигитални технологии и продукти в различни направления. Digital Show включва и специализирани работилници за деца и юноши /Digital Children’s Workshop/.

Speed Mentoring

Динамична и интерактивна менторска сесия ще ви срещне с изявени лидери в различни области, които ще могат да ви бъдат полезни с ценни съвети и лична дискусия. Това е добра възможност да изградите успешни контакти.

IT Career Fair

В рамките на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 е предвидена специална кариерна зона, в която фирмите могат да презентират, както себе си като работодател, така и свободните работни позиции.