Bulgaria PHP Conference 2016

Дата:

7 - 9 окт. 2016, петък - неделя

Час:

08:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Sofia Event Center, София, бул. Черни връх 100

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Bulgarian PHP Community

За събитието

Bulgaria PHP Conference  ще се проведе за втора поредна година в София на 7-9 октомври. Основен организатор на конференцията е българската PHP потребителска група в лицето на нейния основател Михаил Иринчев. Съорганизатори са SiteGround – световен лидер на пазара на web hosting услуги.

Миналогодишното издание на конференцията пожъна огромен успех а тази година организаторите са предвидили и специална тема: Game On! Първата категория билети се разпродаде за по-малко от 24 часа а подадените апликации за лекции са повече от 200! Очакват 600 специалисти в областта на PHP програмирането и уеб професионалисти от Европа и България. Ще гостуват световно признати лектори от цял свят. Конференцията има за цел да представи на аудиторията както лекции на високо ниво, така и практически знания и умения по време на специализираните уъркшопи, предвидени в програмата. Престижният форум ще предостави на участниците уникалната възможност да общуват и създадат професионални контакти с международно признати специалисти от цял свят.

Популярността на езика за програмиране PHP се дължи до голяма степен на голямата и силно активна общност, която го ползва, развива и споделя отворено своите постижения.