Безплатно обучение „Effie 2018 – как да подготвим успешна заявка“

Приключило

26 септември 2018

София

Безплатно обучение „Effie 2018 – как да подготвим успешна заявка“

Дата:

26 септември 2018, сряда

Час:

10:00 - 12:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Sopharma Business Towers, сграда Б, ет. 3, зала "Запад", София

За контакти:

E-Mail

За събитието

РЕГИСТРАЦИЯ ДО 24 СЕПТЕМВРИ НА OFFICE@BACA.BG

Лекторите на нашето обучение са били общо 46 пъти членове на журито на Effie България и 20 пъти участници в журито на Euro Effie.

Всеки от тях ще представи по една от категориите на конкурса Effie България 2018 и ще даде ценни практически съвети как заявката ви да изпъкне сред конкурентите.

И още:

Какво иска да види журито, когато оценява една заявка?
Как видео кейсът да помогне на заявката, а не да й пречи?
Как да опишете резултатите от кампанията си и как да избегнете риска заявката ви да бъде дисквалифицирана?

ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ, ДО 24 СЕПТЕМВРИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ НА office@baca.bg

Категория „Стоки“ ще представи Иво Алтънов – Управляващ директор на Noble Graphics. С впечатляващите седем пъти като член на журито на Effie България и осем пъти член на журито на Euro Effie.

Категория „Услуги“ ще представи Грета Колева – Управляващ директор на Proximity Sofia / BBDO Group. Със стаж от цели десет пъти журиране на Effie България и пет пъти на Euro Effie.

Категория „Промоции“ ще представи Красимир Папазов – Изпълнителен директор на Ogilvy Sofia с десет години опит като член на журито за Effie България и четири на това на Euro Effie.

Категория „Корпоративни комуникации“ ще представи София Коен – професионалист в областта на маркетинга и комуникациите, дала своя принос като член на журито на Effie България шест пъти, както и като член на журито на Euro Effie през 2014 г.

Категория „Социална, медийна, политическа кампания“ ще представи д-р Кристиян Постаджиян – преподавател по реклама в „Нов български университет“ с богат опит, включително и четири пъти член на журито за Effie България.

„Създаване на видео кейс“ ще представи Тошка Иванова – Творчески директор на reforma с три журирания на Effie България, както и две за Euro Effie.

На вашите въпроси за данните и резултатите в заявката ще отговори Юлиан Добрев, създател и директор изследвания в BluePo!nt – агенция за маркетингови консултации и изследвания, член на журито на Еffie България за предходните 6 години.

Николай Караджов, Изпълнителен директор на Българската асоциация на комуникационните агенции и директор на конкурса Effie Awards България ще представи правилата за участие и формалните изисквания към заявката.

ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ, ДО 24 СЕПТЕМВРИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ НА office@baca.bg

Важни дати за Effie България 2018:

08.10 — Първи срок за подаване на заявки и материали
15.10 — Втори срок за подаване на заявки и материали
23.10 — Краен срок за подаване на заявки и материали