BESCO Business Breakfast feat. Cloud Office

Дата:

19 февруари 2020, сряда

Час:

09:00 - 10:30

Достъп:

Свободен

Място:

Networking Sofia: Premium Coworking Spaces (Rakovska), София, ул. Г. С. Раковски 25

За контакти:

E-Mail

За събитието

Това събитие назрява от доста време, но ето го – вече е факт! БЕСКО БИЗНЕС ЗАКУСКА е тук. Целта е да създадем регулярни, неформални срещи, в които членове на БЕСКО могат да представят себе си и компаниите си на другите членове на асоциацията и широката публика с помощта на БЕСКО модератор. Започваме в 0900ч (продължителност – час, час и тридесет минути) – събитието е безплатно. Официалните езици за български и английски според нуждите на презентатора и публиката.

Първите ни гости са момчетата от cloudoffice.bg. Дефакто – те са сертифицирана от Google компания, помагаща на бизнеси да мигрират офис решенията си в G cloud. Когато се запознахме с тях, честно казано – бяхме доста скептични. Отдавна използваме G Suite и Google Cloud services. Колко, пък, важни неща можем да пропускаме. Е, бяхме доста изненадани, когато Митко (управителят на компанията ни даде няколко жокера). Личеше си, че Митко е доста търпелив и широко скроен човек и му пука за customer service (цялата му професионална кариера е свързана с обслужване на клиенти). Много бързо си пролича, че ако всички технологични партньори в България приличаха на момчетата от Office cloud – щяхме да живеем в друга галактика на обслужването. Както изглежда, компанията е един от претендентите за приза технологичен партньор на 2020 – компанията е само на няколко месеца, но техните резултати са впечатляващи – само за първите 45 работни дни – 9 логота 400+ лицензи, десетки продадени (или отдадени) устройства, 4 завършени проекта по автоматизация, 100+ разрешени (специфични) клиентски запитвания.

И така…очакваме те на 19-ти февруари от 09.00 ч. в Networking Sofia: Premium Coworking Spaces. Заповядай, заедно да открием магията на Митко и неговата компания Office Cloud.