BEGE Expo

Дата:

23 - 24 Ное. 2016, сряда - четвъртък

Час:

09:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Balkan Gaming Expo

За събитието

BEGE Expo – най-значимото изложение на Балканите за свободното време, игралната и развлекателната индустрия събира изложители и посетители от цял свят.

Деветото поредно издание ще се проведе на 23-24 ноември 2016 г. в Интер Експо Център – София.

Изложението дава невероятна възможност да установите нови бизнес контакти, да представите продуктите си в сферата на развлекателния и игралния сектор, както и всякакви технологични предложения за оптимизиране на оперативните, управленските и контролните процеси.

Ежегодно изложението събира над 4000 професионалисти от над 14 страни от целия свят. Независимо дали очаквате да се запознаете с последните иновации на пазара, да намерите нови партньори или да представите продуктите си пред потенциални клиенти – BEGE Expo е вашето място!

Изложението привлича представители на фирми от цял свят, предлагащи продукти за хотели, игрални зали и казина, системи за сигурност и наблюдение, приложения за заведения, реклама и мултимедия.

Екипът на BEGE Expo кани производители, доставчици и представители на индустрията за свободното време, които търсят нови клиенти и бъдещи партньори и искат да се запознаят с последните тенденции и технологии в туристическия, развлекателния, игралния и вендинг сектора.

BEGE Expo предлага редица опции, за да представите своя бизнес и да се срещнете с клиенти и партньори. Възможност за представяне на продукти и услуги на презентация тип семинар/уъркшоп и да разширите пазарното си присъствие по време на изложението!

 

ЗАЩО ДА УЧАСТВАТЕ?

Чудите се дали да участвате в BEGE Expo и дали това е правилното място да промотирате своя бизнес? Ако вашият отговор на по-голямата част от въпросите по-долу е „Да“, зн

Публикувано на 01 септември