Българска Строителна Седмица

Приключило

15 - 18 мар. 2017

София

Българска Строителна Седмица

Дата:

15 - 18 мар. 2017, сряда - събота

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

Деян Стоев, 02 9655 280, E-Mail

Организатори:

Интер Експо Център

За събитието

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се утвърди като една от най-представителните изложби за отрасъла. Тя предлага възможност както на известни, така и на нови фирми от строителния бранш да покажат актуалните си продукти и решения. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар.

Изложбата предоставя неповторими възможности за

осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина. Посетителите на последното издание на Българска строителна седмица бяха над 8500.

Те имаха възможност да разгледат продуктите на над 165 представени на изложението фирми. Сред тях 97 директни изложители и 68 подизложители от България и други държави. Със собствени щандове се представиха компании от Германия, Полша, Румъния, Русия, Гърция, Испания, Украйна, Унгария, Люксембург. В изложението се включиха с колективно участие и фирми от Турция.

Много голяма част от изложителите определиха като успешно участието си, над 70% от фирмите потвърдиха, че ще бъдат тук и през 2017 година.