Академия за стартиране на бизнес

Приключило

18 мар. - 8 апр. 2017

София

Академия за стартиране на бизнес

Дата:

18 мар. - 8 апр. 2017, събота - събота

Час:

17:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Завод Електроника, ет. 4 (вход откъм Скай Сити Мол), Зала Web Seller Guru, София, бул. Шипченски проход 63

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Smart Money

За събитието

Защо да избереш тази Академия пред останалите предприемачески събития?

Академията СтартБизнес.bg не е академично събитие с лектори-теоретици, а серия от презентации и работилници, в които български предприемачи споделят своя реален опит от създаването и изграждането на бизнес в България. В курса няма нищо излишно, не практично и набързо преведено от книги на американски автори. В продължение на един месец ти ще придобиеш реални знания и умения за стартиране на бизнес у нас от успешни предприемачи, които са минали по твоя път, при това на цена десетки пъти по-ниска от същата магистърска програма, която ще ти даде доста по-малко практически знания.

Ето малко цифри от предишните две издания: 118 участници в серията от събития, 27 лектори топ-предприемачи и 43 стартирани бизнеса, като с последното се гордеем най много. Това означава, че над 36% от всички участници са стартирали реален бизнес. Останалите, може би, ще започнат нещо свое скоро. Но, дори да си разбрал, че това не е за теб или сега не е момента, това за мен също е успех.


Какво ново има в СтартБизнес.bg версия 3?

Пълно потапяне и отдаване – за разлика от предишните издания, през 2017 година Академията ще се проведе в 4 поредни съботи, а не през седмицата след работа. Причините са две. Първата е, за да намалим периода от два месеца и половина на един, защото знаем, че предприемачите са нетърпеливи да започнат своя бизнес. Втората е да се откъснем от ежедневните задачи през седмицата, за да се фокусираме върху стартирането и развитието на нашата дейност.

Повече и по-продължителни работилници – след първите две издания на Академията са стартирани 43 бизнеса. Това събитие е подействало като катализатор за преминаването към реални действия, а не само мислене за собствен бизнес. Най-лесно се преодолява тази фаза със симулации и обсъждане на реални казуси. По тази причина работилниците ни са вече 4 и са с продължителност по 3 часа.

Повече полезна информация и бонуси –  важно е да имаш, колкото се може повече информация, когато стартираш бизнес, за да вземаш максимално информирани и правилни решения. По тази причина, ако се запишеш за Академията, ще имате пълен достъп до електронната  колекция от книги за стартиране и развитие на бизнес на организатора. Като участници ще получите и бонус 6 срещи в Клуба на успешните предприемачи, където се обсъждат реални бизнес казуси.