Академия за иновации 2017 – Sofia Innovation Hackathon

Приключило

30 - 31 май 2017

София

Академия за иновации 2017 – Sofia Innovation Hackathon

Дата:

30 - 31 май 2017, вторник - сряда

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Кандидатстване

Място:

Литературен клуб "Перото", София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Innovation Starter

За събитието

През 2017 година в събитието ще участват студенти от Нов български университет (НБУ), СУ „Св. Климент Охридски“ (СУ), Технически университет София (ТУ София), Университет за национално и световно стопанство (УНСС), Американски университет Благоевград (АУБГ), Софтуерен университет (СофтУни) и др. университети в страната.

Проектът ще се реализира отново под формата на 24 часов Sofia Innovation Hackathon с награден фонд от 10 000 лв. за отбора студенти с най-креативна и приложима идея, с подкрепата на Mastercard България и посещение в Брюксел за отбора победител, осигурено с институционалната подкрепа на Европейската комисия в България.


В него, в рамките на Академия за иновации 2017, студентите, ще имат възможността да разработват и презентират сами свои решения в три категории:

– Дигитална среда

– Продукти и услуги на бъдещето

– Брандинг (конкуренти предимства) на София-град

На 30 и 31 май в НДК, Литературен клуб „Перото“, младежи ще могат да разработят своите идеи под формата на кратки 15 минутни презентации и демо версии на продукти и услуги, по темите, изброени по-горе. Надпреварата се случва в 24 часа под менторството на журито и членове на нашия екип.