8th Annual Edition Media Awards 2018

Приключило

15 юни 2018

София

8th Annual Edition Media Awards 2018

Дата:

15 юни 2018, петък

Час:

18:00 - 21:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Централен Военен Клуб, София, бул. Цар Освободител 7

За контакти:

E-Mail

Организатори:

VIP COMMUNICATION

За събитието

Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медийната сфера. Партньорите на ПР-агенцията ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите.

Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство.

Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.

Основната цел на церемонията:

е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната.

Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.

Церемонията съвпада с 12-ия рожден ден на PR-агенцията.

Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Васил Иванов, Мира Добрева, екипът на „Господари на ефира“ и други.

И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, Военния Канал, Канал 3, България он Еър, както и печатни и ел. медии.

Социално измерение:

Събитието ще представи резултатите от инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на деца и ученици, които искат да останат да учат и да работят в България. Мотото на кампанията е „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“, а филм с това заглавие, заснет от децата, членове на Ученическия Парламент на професионална гимназия „А.С.Попов“ в София, ще бъде представен премиерно по време на събитието.

С партньорството на Ротари Клуб Самоков и ERP България бяха събрани средства, дарени от нашия екип на Училищния Парламент за заснемане на филма, чиято цел е да мотивира българските деца да не напускат България.

Участници: Над 40 медии от печатни и електронни медии.
Дата и място на провеждане: Военен клуб, от 19 до 22 часа.
Екип: ВИП Комюникейшън ПР Партньор: Салон Журналист към СБЖ.