Лекция „3D Design с Мартин Пунчев @Vertexbee“

Дата:

8 март 2018, четвъртък

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, етаж 7, София, бул. „Александър Стамболийски“ 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

Имаш интерес в 3D дизайна? Вече си усвоил основите на 3ds Max или друга програма за триизмерна графика? Чудиш ли се сега накъде да се развиваш?

Ние, от Международна Компютърна Академия IT STEP, искаме да ти помогнем в тази ситуация. За целта сме поканили един от най-добрите 3D дизайнери в България – Мартин Пунчев. Той преминава от фриланс, през работа в голяма фирма, до основаване на собствено студио.

Геймър от дете, Мартин Пунчев е самоук и е минал през интересен път до професионален 3D моделър. Сега е на 29 години и се занимава с изработването на персонажи за компютърни игри, анимационни филми и играчки. Бил е технически арт директор на голямо студио за визуални изкуства, но днес вече работи като 2D и 3D концепт артист на персонажи и създания за компютърни игри. Вдъхновява се от всичко, свързано с научната фантастика.

В четвъртък той ще ни разкаже за това пътешествие, както и ще поговори за неговия опит със zbrush и изграждането на 3D герои. Целта на лекцията му е да ориентира всеки, който е пред дилема накъде и как може да се развива в различните аспекти на 3D дизайна.

Лекцията ще се проведе на 8-ми март, четвъртък, от 19ч. в Международна Компютърна Академия IT STEP, която се намира на бул. Ал. Стамболийски 55, етаж 7.

Очакваме ви!