22-ра Европейска конференция за корпоративно управление

Приключило

19 април 2018

София

22-ра Европейска конференция за корпоративно управление

Дата:

19 април 2018, четвъртък

Час:

08:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Хотел "Хилтън" , София, бул. „България“ 1

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Българската фондова борса, Националната комисия по корпоративно управление, Европейската мрежа за корпоративно управление, EY (Ernst & Young)

За събитието

Организатори на форума са Българската фондова борса, Националната комисия по корпоративно управление, Европейската мрежа за корпоративно управление и EY (Ernst & Young).

BusinessEurope (чийто член е БСК) е един от партньорите в конференцията и участва в панела „Дружествено право и корпоративно управление в Европейския съюз“.

Основната тема на конференцията е „Корпоративно управление за нова култура за разкриване, прозрачност и борба с корупцията“. На форума ще присъстват високопоставени представители на българската държава и Европейската комисия, водещи европейски институции и организации в областта на корпоративното управление, авторитетни европейски експерти от академичната общност и медиите.

Форумът ще бъде официално открит от министър-председателя на РБ Бойко Борисов и от европейския комисар за правосъдието, потребителите и равенството между половете Вера Йоурова.