Microsoft Innovation Center Bulgaria – модерното и креативно място в София. Направи своето успешно събитие при нас!

Лятото е времето за свежи, разчупени и нестандартни събития, които предполагат творческа и chill атмосфера. Напоследък все по-често от нас организаторите на събития се изисква да направим нещо по-креативно, по-различно или любимото „по-иновативно“… :) Когато организирате събитие с такива параметри, в повечето случаи е жизнено важно да намерите точното пространство, в което мозъкът да се разтовари от стреса и да се потопи в среда различна от стандартния офис. Място, което с атмосферата си да вдъхновява за нови идеи или в което да развиете проектите си като мечтаете с пълна сила. В Microsoft Innovation Center креативността просто се случва – лесно, спокойно, някак естествено и с усмивка. Още щом влезете в Центъра, усещате положителната атмосфера, придобивате добро настроение и се чувствате на правилното място.

През последните месеци локацията набира скорост и се утвърждава като едно от интересните места в София, което предлага всички необходими професионални услуги за организиране на събития от най-различни формати за ИТ и бизнес сферата – от хостване на акселераторски програми, хакатони, workshop-и, презентации, конференции, тренинги и до заснемане на реклами клипове, фотосесии и интервюта. Ако сте организатор на събития или просто сте натоварен с тази не лека задача и все още не сте посетили мястото, Ви съветваме да го направите!

Microsoft Innovation Center се намира на партера в сградата „Инкубатор“ на София Тех Парк. Разполага с четири зали с различна големина, които са оборудвани с презентационна техника и имат капацитет от 6-120 души. Локацията има изход към голяма открита част, която е удобна зона за разполагане на кетъринг или за отдих в паузите. Уникалният дизайн на пространството го прави едновременно подходящо за стандартни бизнес събития и за мероприятия, които изискват неформална и модерна обстановка.

Защо да изберете Microsoft Innovation Center за своето събитие?

·        Получавате лично отношение и услуги според Вашите изисквания и нужди

·        Имате на разположение висококвалифицирани експерти

·        Ще бъдете в модерна и креативна среда, за да се концентрирате, да се потопите в творчество и да генерирате нови идеи с лекота

·        Участниците в събитието Ви могат да стигнат лесно до локацията с автомобил (който да паркират в обособения паркинг), обществен транспорт или Spark

·        Само за резервации за събития през юли и август ще получите изключително конкурентни условия за наем на зали и техническо оборудване.

Не се колебайте да запазите дата за Вашето събитие на +359 894 521 301!

Центърът работи успешно над 2 години с утвърдени партньори като Coca-Cola Hellenic, Microsoft, Interconsult Bulgaria, Sofia Tech Park, Райфайзенбанк България, Software AG, Chaos Group и още много други.

Посетете страницата ни във Facebook и разгледайте снимки от нашите събития! Станете част от общността, която ни се доверява!

За Microsoft Innovation Center
Microsoft Innovation Center Bulgaria предоставя възможности за млади таланти, предприемачи, IT стартиращи компании и МСП чрез организиране на събития за IT общността; обучения за повишаване на техническите умения и развиване на дизайн мислене в работна среда; с осигуряване на менторство в разрешаването на технологични предизвикателства на компании от различни индустрии; висококвалифицирани експерти за работа по проекти Proof of Concept.