Бест Уестърн Хотел Експо

Бест Уестърн Хотел Експо

Адрес

София
Бул. Цариградско Шосе 149 Отвори в Google Maps

За локацията

Бест Уестърн Хотел Експо предлага мултифункционални конферентни и банкетни зали, подходящи за всякакъв вид събития. Осемте заседателни зали на Бест Уестърн Хотел Експо имат капацитет да поберат до 1200 делегати. Екипът ни има богат опит в провеждането на различни видове конференции, изложби, тържества и светски събития. Всички конферентни зали са изпълнени с естествена, дневна светлина, като предлагат високоскоростен интернет и техническо оборудване.

Откритата лятна градина „ФорЕго“ е идеалното място за организиране на барбекю, приеми на открито и тържества за специални поводи, побирайки свободно до 250 гости. Нашите висококвалифицирани експерти от отдел „Продажби” и отдел „Храни и напитки” са на Ваше разположение, готови да Ви съдействат при всеки възникнал казус. Техният професионализъм и богат опит гарантира, че Вашето събитие ще бъде увенчано с успех.

В допълнение, метро станцията, намираща се на прага на Хотела, както и голямият ни паркинг, побиращ с лекота над 150 коли, осигуряват на Вашите гости лесен достъп до нашите помещения.

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ

Еспланада
Еспланада I
Еспланада II
Зала Панорама
Променада
Зала Витоша
Колонада

КОКТЕЙЛНИ СЪБИТИЯ

Експо Сити Хоул
Лятна Градина ФорЕго
Зала Панорама
Мецанин Фоайе

Пълна информация за Банкетните зали: BW Hotel Expo Presentation

Контакти:

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ И МЕРОПРИЯТИЯ
T: +359 2 817 81 53
Ф: +359 2 974 30 90
E: sales@hotelexposofia.com

www.hotelexposofia.com