Employer Branding Forum 2018 „Битката за талантите“

Приключило

12 декември 2018

София

Employer Branding Forum 2018 „Битката за талантите“

Дата:

12 декември 2018, сряда

Час:

08:00 - 17:59

Достъп:

Такса участие

За контакти:

0897885408, E-Mail

Организатори:

B2B Media

За събитието

The new world@work!

Събитието се фокусира върху най-успешните кампании за изграждане на работодателска марка. В отделните презентации ще се дискутират горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, за ролята на дуалното обучение за изграждането на таланти, за различните техники за привличане и задържане на талантливи служители.

Изграждането на успешна работодателска марка е сред най-значимите тенденции за 2017 г.

На предстоящия форум експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на кандидатите или агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как търсят работа и компании. Събитието ще предостави чудесна възможност за изграждане на контакти, за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Можете да подобрите професионалното си развитие, докато черпите от опита и работите с лидери, които стимулират иновациите в брандинга.

Очаквайте да научите повече за:

  • Модерното обучение: Системи за дуално образование и интензивни програми за стажове.
  • Как дуалното образование вече е било въведено в България.
  • Системата за професионално образование и обучение, известна като схема за дуално обучение, е световно призната поради комбинацията от теория и практическо обучение, придобивано в реална работна среда.