Конференция „Да печелим от отпадъци“

Приключило

14 юни 2018

София

Конференция „Да печелим от отпадъци“

Дата:

14 юни 2018, четвъртък

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Бест Уестърн Хотел Експо, зала "Панорама", София

Връзки:

DMI Events

За контакти:

Мая Мишева, 0884 753 358, E-Mail

Организатори:

DMI Events

За събитието

Конференция „Да печелим от отпадъци“ ще се проведе на 14 юни 2018 г., в Бест Уестърн Хотел „Експо“, гр. София. В събитието ще вземат участие представители на бизнеса, които ще споделят успешните си бизнес практики. Конференцията е насочена също така към представителите на различните промишлени производства в страната, към общините, но и към отделните еко мислещи хора.

Темата е изключително актуална не само заради производството, което генерира отпадъчни продукти, но и заради поставени нормативни изисквания за рециклиране. По време на събитието участниците ще се запознаят не само с правната рамка и нормативните изисквания, но и с примери от развитите индустриални държави, които отдавна печелят от преработката на отпадъците си.

Събрани на едно място, представителите на всички заинтересовани страни ще търсят общи решения за добиване на дивидент от обработката на отпадъците или намаляването им у нас. България също може да сподели своя опит – думата ще вземат представители на успешния бизнес, за да представят своите добри практики.

Присъствието на такъв тип събитие е отлична възможност за създаване на нови контакти, които да се превърнат в печеливши бизнес партньорства.

Информацията за провеждането на конференцията ще достигне до широката аудитория благодарение на предвидените партньорства с водещи електронни и печатни медии, които ще популяризират събитието.

Стратегически разположен по ключов булевард в София, столицата на България, Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София се намира на няколко минути разстояние от повечето ключови бизнес точки и туристически локации: нашите гости са само на 2 минути от Международното летище София с директна връзка с Метро и на 12 минути от центъра на града. Бизнес Парк София, където се намират офисите на редица международни фирми, е на 5 минути с кола или на 2 спирки с метрото. На разстояние от 4 спирки е и Бизнес сградата Интерпред.

Публикувано на 22 май