Хотел Маринела

Хотел Маринела

Адрес

София
бул. Джеймс Баучер 100 Отвори в Google Maps

За локацията

Проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава, хотел Маринела София е сред  емблематичните здания на град  София.  Интериорът е съчетава традицията и уют с иновативен и модерен дизайн.

Разположен на площ от 30 000 кв. м., разполага с 442 стаи и апартаменти, сред които и най-големият Президентски апартамент в България, хотел Маринела, може да задоволи и най-капризните вкусове и нужди.

Хотел Маринела 2Хотел Маринела София предлага най-добрите възможности за провеждане на мероприятия в страната, включващи подходящо място, техническо оборудване и поддръжка, както и координатор „Мероприятия“, на разположение от началото до края на събитието.

В единствената сграда с японска архитектура на Балканите, хотел Маринела предлага най-голямата конферентна база в страната, подходяща за всеки тип мероприятие и брой гости.

Коктейли, срещи, тематични пътувания, представяния на продукти, конгреси, модни ревюта – в хотел Маринела София всяко мероприятие  се превръща в събитие на годината!

Едно от големите предимства на хотел Маринела е Exhibition Forum Events – най-модерната многофункционална зала на територията на София за провеждане на големи корпоративни събития, изложения, концерти, сватби, ревюта и балове. Залата разполага с всички удобства, като собствена кухня, перфектен сервиз и различни декори за събития и частни партита.  Оборудвана е с най-висок клас професионално озвучаване и осветление, както и екип от професионалисти, които могат само да ви помогнат да изкарате добре.
Очаровайте своите делегати с най-модерната зала на територията на града, с  елегантно място за посрещане на гости, великолепна селекция от напитки, изключително меню, уникални интериор, фигури от лед, светлинни и звукови ефекти, които ще добавят финалния щрих към успеха на вашето запомнящо се събитие.

Възползвайте се от най-модерната технология, като всяка зала разполага с безжичен интернет и мултимедийни възможности.

www.hotel-marinela.com