Церемония по награждаване „Fifth edition of the Balkan Business Awards“

Приключило

5 март 2019

София

Церемония по награждаване „Fifth edition of the Balkan Business Awards“

Дата:

5 март 2019, вторник

Час:

20:00 - 23:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Хотел Маринела, София, бул. Джеймс Баучер 100

За контакти:

E-Mail

Организатори:

VIP COMMUNICATION

За събитието

Предстои петото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2019, организирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR.

По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса на Балканския полуостров. Събитието ще се състои през март 2019 г. от 20:00 часа в хотел Маринела, Зала София.

Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. Тези награди подпомагат също и инвестициите в образованието в учебно тренировъчните фирми за децата предприемачи и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България.

Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.

Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони.

Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкия Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.

Журирането, което ще отреди победителите във Balkan Business Awards 2018, е поверено на нашите партньори, както и на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието. Те ще предоставят своите номинации до 20.02.2019 г.

В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категории:

 • Корпоративна и социална отговорност
 • Нов проспериращ бизнес
 • Опазване на околната среда
 • Млад предприемач
 • Нов иновативен продукт/услуга
 • Устойчиво развитие на бизнеса
 • Най-добри клиентски практики
 • Бизнес практики с благотворителни инициативи
 • Международно признание
 • Малка и голяма община с принос в развитието на бизнеса
 • Цялостен принос в бизнеса и други.

При повече от един номиниран в тази категория, журито ще излъчи победител. Организаторите си запазват правото да се произнесат по допустимостта на всеки участник.

1. Номинациите ще бъдат направени от партньорите на събитието, ресорни журналисти, специалисти. Организаторите си запазват правото да се произнесат по допустимостта на всеки участник.
2. Такса за участие
3. Всички материали за участие стават при организаторите.
4. Членовете на журито нямат право да гласуват за участници в конкурса, с които имат пряк интерес.
5. Заявките за кандидатстване трябва да бъдат получени до 12,00 ч. на обяд на 25 февруари 2019 г.

Повече информация в нашия сайт: http://vipcompr.com/