Събитие „Големият Взрив“

Приключило

24 - 25 Ное. 2018

София

Събитие „Големият Взрив“

Дата:

24 - 25 Ное. 2018, събота - неделя

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Маринела, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Yassar Markos & Plamen Popov

За събитието

От създателите на „Университет за личностно развитие и предприемачество“ и „Аз събуждам България“:

Пламен П. Попов и Yassar Markos

Заедно с техни приятели, те споделят своите топ стратегии, за да направиш големия пробив в живота си.

На това ДВУДНЕВНО МЕГА СЪБИТИЕ ще преживееш обучения в сферите на:

~ Продажбите ~ Маркетинга ~ Парите ~ Предприемачеството ~ Личностното развитие ~ Мотивацията ~ Здравето…
и още толкова много!

 

За организаторите:

Пламен П. Попов е предприемач, майстор в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“ и „Аз събуждам България“ – национална информационно образователна кампания за социално предприемачество. Има над 15 годишен опит и повече от 13 бизнес проекта зад гърба си. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лв., докато е на 25 г. Вече трета година развива успешна компания за обучения в сферата на личностното развитие, предприемачеството и продажбите. Автор на книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит с успехите и предизвикателствата в него.
„Не съм човек, който обича да говори за теоретични неща, които не е изпробвал, през които не е преминал. Аз съм тук, за да предам опита – успешен и неуспешен, в бизнесите, които съм имал. Най-ценните уроци в бизнеса ни преподават допуснатите от нас грешки.“

~ ~ ~

Ясар Маркос е треньор, предприемач от световно ниво и един от водещите лектори в България в сферата на личностно развитие и върхови постижения. Маркос е медик по образование. След като работи като лекар в Израел, той решава да лекува хората по друг начин. Изоставя високоплатената си работа и се отдава на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си. Според неговата дефиниция предприемач, не е човек, който стартира някакъв бизнес, а всеки, който иска да вземе живота си в свои ръце, така че всички негови действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот. Вярва , че всеки човек има изумителна сила и мисията му е да помага на възможно най-много хора да реализират невероятния си потенциал. Воден от страстта си да подобрява качеството на живота на хората, до които се докосва, е провел стотици обучения по личностно развитие. Вече повече от 10 години се работи в сферата на личностното развитие, създавайки позитивна трансформация в живота на над 9000 души в Холандия, Израел и България.