HR обученията през юли 2018

Вижте всички предстоящи бизнес събития и обучения в България по темата Човешки ресурси в EventsPRO.bg

През месец юли ще се състоят няколко събития в областта на „Управление на човешките ресурси“. С оглед на динамичния бизнес климат е необходимо мениджърите, не само да бъдат гъвкави по пътя към адаптация към промените, с които се сблъскват, но и същевременно да бъдат квалифицираните лидери, от които служителите им се нуждаят.

Месец юли отваря вратите към тънкостите в управлението на човешките ресурси в няколко актуални аспекта.

На 10.07.2018 г. (вторник) ще се проведе обучение „Управление на времето и приоритетите в работата“, организирано от Alpha Quality, което ще спомогне повишаването на  собствения капацитет да управляваме личното си и екипното време, както и баланса между тях.

В отговор на ескалиращия интерес към новия европейски регламент за защита на личните данни на 10-11.07.2018 г. е организиран практически курс „Администриране на трудовия процес и лични данни (GDPR)“, от Проадвайс ЕООД, предназначен за специалисти по администриране на Човешкия капитал.

На 14-15.07.2018 г. ще се проведе традиционният летен уикенд по HR Management. Обучението „Управление на човешки ресурси“ на 1st Business Certificate Bulgaria е подходящо за широкоспектърна аудитория, приспособено за разностранните им нужди. След края на събитието участниците ще получат международният  1st Business Certificate.

Практическияг уъркшоп “ RestArt “ Изкуството в бизнеса ! (18.07.2018 г.), организирано от BEIED, ще разгледа нестандартни, забавни и ефективни трикове и инструменти за развитие на личностни и комуникационни умения.

На 19.07.2018 г. Китов център ЕООД организира семинар „Промени в трудовото законодателство – 2018. Сумирано изчисляване на работното време“. Присъстващите ще бъдат запознати с новите възможности пред работодателите и работниците, които ще предостави Наредбата за вида и изискванията за създаването и съхраняването на електронни документи в трудовото досие на работника или служителя – една наредба, която преведе трудовото законодателство в ХХІ век.

Ако вие организирате подобно събитие – може да публикувате информация в EventsPRO.bg след кратка и безплатна регистрация. Ако искате да използвате EventsPRO.bg като МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за популяризирането му – свържете се с нас!