Практически уъркшоп “ RestArt “ Изкуството в бизнеса !

Приключило

18 юли 2018

София

Практически уъркшоп “ RestArt “  Изкуството в бизнеса !

Дата:

18 юли 2018, сряда

Час:

13:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Учебна зала, София

Връзки:

Workshop RestArt

Материали:

Изтегли restart (1)

За контакти:

Пепа Василева, E-Mail

Организатори:

BEIED

За събитието

Да рестАРТираме с настроение!

” Management is, above all, a practice where art, science, and craft meet.” Henry Mintzberg

Практики, техники и опит от сценичното изкуство. Упражнения, групови игри, симулации. Инструменти за развитие на личностни и комуникационни умения. Методи, приложими в бизнеса!

В обучението, изцяло изградено на базата на упражнения и игри, не само се постига освобождаване и самоувереност, но се акумулира и мотивация за успех. Рестартираме ума, зареждаме екипа с нова енергия.

Както и актьорите на сцената,  мениджърите са под напрежение и в непрекъсната комуникация. В мениджмънта има много творчество – изкуството да си креативен, да работиш успешно с различни клиенти, колеги, да си лидер в екипа и да му се доверяваш. Да си концентриран, да умееш спокойно да представиш себе си и компанията при публични изяви, да излизаш извън рамката.

Върху тези теми ще работим на откритото ни обучение.

Какво   :

·       Игри и упражнения за развиване на креативността

·       Упражнения за доверие и екипност

·       Упражнения за усъвършенстване комуникация в група

·       Упражнения за концентрация и владеене на тялото

·       Упражнения за лидерство

·       Упражнения за представяне пред публика

·       Приятна атмосфера сред приятели

·       Излизане от рамката и откриване на нови таланти

·       Идеална възможност за сплотяване на екипа

·       Почивка и презареждане за ново начало …

 

Кога :   Открито обучение в София – 18-ти Юли  сряда  – 13:00 – 18:00ч.

Водещи упражненията:

Яна Кузова  – Актриса. Носителка на награда Аскеер за поддържаща  женска роля в спектакъла „Къщата на Гнева“. Богат театрален опит с водещи роли и участия на международни театрални фестивали и сцени. Шест години е част от трупата на театър ”Възраждане”. Професионален опит във водещите медии. Играе в сериала “ Забранена любов ” на NOVA TV. Още като дете е водеща на тиййн предаването “ Клип Купон” на БНТ, част е от актьорския състав на сериала “Връзки” по TV7, водеща на “AutoMotorShow” по bTV. Нейният глас е част от българските аудио книги. Има опит в прочита на световни бестселъри ,съвременни български автори и др. В киното е работила с режисьори като Камен Калев, Съни Сънински, Димитър Шарков ,Тодор Чапкънов и др. Първата й роля в американска продукция й дава възможността да си партнира с Христо Шопов, Stephan Rea и Bruce Payne. Зад гърба си има безброй участия в музикални клипове, реклами на Каменица, Банка ДСК, Арлет Stars, Beefeater Fashion Show, Tommi и др.

Яна има голям опит като водеща на множество официални събития, модни ревюта,събития на големи фирми, частни партита, откриване на пътни участъци, презентиране на нови продукти, ежегодните награди на столична община и много др.

Харизматична и позитивна, Яна има опит и умения в комуникацията с различни характери. Упражненията и подготовката за сценични и екранни изяви , които професионалистите практикуват, помагат и в бизнеса и социалните ни ангажименти, учейки ни на полезни умения. Яна е провеждала фирмени занимания с практически задачи, радващи се на отличен успех.

 

Пепа Василева, МВА. Управляващ Директор на BEIED България.  С образование по Маркетинг и Магистратура по Бизнес Администрация , Пепа вече близо 20 години работи за новаторски продукти и стартиращи компании. След няколко години като мениджър Маркетинг в Classic Fm и Jazz Fm, се присъединява към екипа на Distance Learning Center – представител на City University – Seattle.

Работи за маркетинга на програмите у нас и разработването на нови продукти и услуги. С BEIED e от 2004-та година, грижейки се за създаването на сертификатни програми, вътрешно фирмени обучения, семинари и индивидуални консултация. Самата тя участва като трейнър. Доброто познаване на бизнес администрацията и нуждите на компаниите и техните екипи, както и качествата й на добър комуникатор и организатор, са комбинацията, която се радва на успешни обучения и постоянни клиенти.

За работата си тя споделя “ Най-хубавото от всичко е възможността да творя идеи и проекти с клиенти, лектори и партньори – хора с буден ум и търсещ дух. Те дават надежда , оптимизъм, карат ме да вървя напред „.

 

Как :   Поради интерактивността на упражненията групите са малки. При запълване на местата регистрацията се затваря.

Редовна такса : 110 лева

Такса Алумни / за участници в предишни програми на BEIED / – 80 лева

Записването става на адрес : https://goo.gl/forms/kznQ5JCwPFFTJ1MS2

·       Ще получите потвърждение

·       Гарантират се само регистрации в срок.

·       Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител.

·       Таксата се превежда в посочената в проформа фактура банкова сметка