Бизнес събитията до края на юни 2018

Вижте всички предстоящи бизнес събития и обучения в България по темата Бизнес в EventsPRO.bg


Месец юни се очерта като месец на изобилието, защото освен, че ни поднася безброй положителни емоции и слънчеви дни, той ни осигурява нещо далеч по-ценно, а именно – решения.

Бизнес секторът отваря безбройни пътища за реализация за всеки от нас. Благодарение на него ние се развиваме и усъвършенстваме. Ето защо е  необходимо да бъдем достатъчно информирани и да разбираме процесите, които влияят, както на бизнеса, така и на самите нас. По този начин ще улесним самите себе си по пътя към адаптация към промяната, а защо пък да не бъдем имено носителите на тази промяна.


Тематичата поредица от целенасочени бизнес събития до края на месец юни, открива регионалният форум „Бизнесът – сила за добро“, който ще се проведе на 21 юни (четвъртък) в „Най-добрият град за живеене в България“, а именно в гр. Бургас. Обект на внимание ще бъдат темите: Защо и как корпоративна социална отговорност е за всеки бизнес? Лидерство и поемане на лична инициатива; Силата на колективните проекти и Партньорството като успешен подход за положителна промяна в обществото. Брилянтна възможност за всеки заинтересован, като достъпът е свободен и е необходима единствено регистрация.


INTERNATIONAL BUSINESS CONFERENCE „SCIENCE AND BUSINESS FOR SMART FUTURE“ ще се проведе на 22-23 юни в морската ни столица – Варна, като събитието среща бизнеса с университетски представители с цел изграждане на нови линии за сътрудничество помежду им. Студенти от различни бакалавърски и магистърски програми ще имат възможността лично да се презентират пред гладния за нови и  амбициозни кадри бизнес.


Седмото издание на Sofia Business School Summer 2018 – Managing Global Risks – Reading the Blockchain future  ще се състои 23-29 юни в гр. София. Лектори ще бъдат знаменити интелектуалци от цял свят, които ще насочат прожекторите към незасегнати досега аспекти на технологичната революция, която претърпява светът. Това е ерата на блокчейн технологиите, в която крипто-индустрията и биткойн са ключът към прогреса.


 


Закриването на серията от бизнес събития се пада на годишната конференция New Business Models   (26-28.06.2018), която ще разгледа последните тенденции в бизнеса и ще очертае нови пътища към устойчив социално-икономически растеж.


Ако вие организирате подобно събитие – може да публикувате информация в EventsPRO.bg след кратка и безплатна регистрация. Ако искате да използвате EventsPRO.bg като МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за популяризирането му – свържете се с нас!