Тодор Терзиев се занимава с консултантска дейност и подбор на персонал. Създава своята компания, за да помага, както на хора да намират своята нова работа, така и на различни компании да намират своите нови работници.
През последните 9 години работи в сферата на продажбите, подбор на персонал и консултантска дейност. През тези години, е помогнал на повече от 3000 човека да намерят своята нова по-добра работа. Работи с множество компании, както с чужди, така и с български, в проекти свързани с подобряване на общественият имидж, производствените мощности и меките умения на служителите в тях.
Освен всички квалификации и опит, които той притежава, Т. Терзиев е и официално сертифициран треньор, ментор и говорител на Зиг Зиглар корпорация. Той има официалното право да разпространява, обучава и предава посланията на неговия ментор. Послания, които са променили милиони животи по целия свят и са помогнали на хората, чули тези слова, да имат повече от нещата, които животът може да предложи. Повече от колкото самите те са мислили, че е възможно!

Контакти

Пловдив

Ул. Капитан Райчо 50

Тел: 0878474997