Лекция „УСПЕШНИ УТРЕ!“ с Тодор Терзиев

Приключило

13 октомври 2018

Пловдив

Лекция „УСПЕШНИ УТРЕ!“ с Тодор Терзиев

Дата:

13 октомври 2018, събота

Час:

17:00 - 18:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Хотел Експо, Зала II, Пловдив, бул. Руски 38

За контакти:

Ангелина Илиева, 0878474997, E-Mail

Организатори:

NSR

За събитието

Тодор Терзиев се занимава с консултантска дейност и подбор на персонал. Създава своята компания, за да помага както на хора да намират своята нова работа, така и на различни компании да намират своите нови работници.

През последните 9 години работи  в сферата на продажбите, подбор на персонал и консултантска дейност. През тези години, е  помогнал на повече от 3000 човека да намерят своята нова по-добра работа. Работи с множество компании, както с чужди така и с български,  в проекти свързани с подобряване на общественият  имидж, производствените мощности и меките умения на служителите в тях.

Освен всички квалификации и опит, които той притежава,  Т. Терзиев е и официално сертифициран треньор, ментор и говорител на Зиг Зиглар корпорация. Той има официалното право да разпространява, обучава и предава посланията на неговия ментор. Послания, които са променили милиони животи по целия свят и са помогнали на хората, чули тези слова, да имат повече от нещата, които животът може да предложи.Повече от колкото самите те са мислили, че е възможно.

КОЙ Е ЗИГ ЗИГЛАР И ЗАЩО Е ТОЛКОВА ЗНАЧИМ?

Корпорацията Зиг Зиглар е основана през 1977 г., от Зиг Зиглар, най-влиятелният и любим американски лектор, насърчаващ и вярващ, че всеки може да има, да прави и да бъде повече. Той е достигнал и е повлиял на над 250 милиона души със своите 33 книги, безброй видео и аудио-записи, както и много презентации на живо в аудитории, напълнени с десетки хиляди последователи. Най-продаваната му книга „Ще се видим на върха“ е продадена в над 1,707,000 екземпляра и е опора на всеки, който желае личен успех.

Kомпании от Fortune 500 се насочват първо към Зиглар за корпоративно обучение, обучение по продажби, умения за презентации, личностно развитие и други. Хората, които търсят успех в личното си развитие, професионално изявяване и вяра, използват философията на Зиг Зиглар като основен източник за напътствие.

„УСПЕХ“ е когато имаш повече от хубавите неща, които живота може да предложи, а „ЗНАЧИМОСТ“ е когато можеш да помогнеш на друг да бъде, да може и да има повече от това, което си мислили, че е възможно.

Това определение е базирано на известен цитат на Зиг Зиглар „ Можеш да имаш всичко в живота, ако просто помогнеш на достатъчно други хора да имат това, което те искат!“

Сега и Вие можете да се възползвате от тези три инструмента, за промяна на живота, които ще ви помогнат да постигнете УСПЕХ и ЗНАЧИМОСТ.