Social Media обучения през септември 2018

Изграждането на успешни рекламни стратегии в голяма степен зависи  от имиджовото позициониране на продуктите и услугите в социалните мрежи. В преобладаващата си част, потребителите получават първоначалния си досег до рекламна информация  именно тук.

Поради тази причина социалното маркетиране се превърна в своеобразно изкуство, което изисква своевременно актуализиране спрямо нюансите на най-новите тенденции и селектирането на най-подходящата стратегия за формиране на рекламна кампания.

Месец септември ни помага да срещнем новите предизвикателства и представя най-актуалните и вдъхновяващи обучения в сферата на социалните мрежи.

Маркетинг академия организира три събития на тема Курс по Дигитален Маркетинг в Пловдив (29.09.2018)Варна (30.09.2018) и София (29.09.2018) , които ще представят едногодишния курс по Дигитален маркетинг


Безплатното събитие „Как да използваме LinkedIn“(18.09.2018 г.), което ще се проведе в гр. София е организирано от Международна компютърна академия IT STEP. В него лекторът Димитър Митков ще разкрие на начинаещите някои от тънкостите при създаване на профил и как той да ни служи успешно.


Ако не може да намерите вашето събитие за комуникации в социалните мрежи през септември 2018 г., то използвайте началото на активния професионален сезон, за да резервирате участие в  LinkedIn Masterclass 2  на 1.11.2018 г., с водещ Филип Калвърт, един от най-добрите експерти и лектори в световен мащаб, когато става дума за LinkedIn. След изключително успешното първо издание на събитието през юни 2018 водещият ще надгради уменията ви за комуникация в най-популярната професионална социална мрежа.

Ако вие организирате подобно събитие – може да публикувате информация в EventsPRO.bg след кратка и безплатна регистрация. Ако искате да използвате EventsPRO.bg като МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за популяризирането му – свържете се с нас!