Презентация на водещите милански модни академии NABA & Domus Academy

Приключило

21 март 2018

София

Презентация на водещите милански модни академии NABA & Domus Academy

Дата:

21 март 2018, сряда

Час:

18:30 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Хотел Маринела, София

За контакти:

Антония Божинова, E-Mail

Организатори:

Sky Lines

За събитието

Две от водещите академии за мода и дизайн в Милано – NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и DOMUS ACADEMY организират информационни срещи с бъдещи дизайнери на 21 март в София от 18:30 часа, хотел „Маринела“ /бивш „Кемпински“/.

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY?  Академиите са част от Galileo Global Education– международна мрежа от  академии и университети, с фокус върху първокласно образование в сферите приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.  Имат тесни връзки с индустрията и предоставят възможност на възпитаниците да навлязат уверено на професионалния пазар – в рамките на една година след дипломирането си 80% от тях намират своята реализация.

Бакалавърските и магистърски програми на академиите са акредитирани от министерство на образованието в Италия.

Партньори на академиите са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

Презентациите ще представят двете академии, разнообразието от образователни програми, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

За кандидатите, които се интересуват от  бакалавърски програми с креативна насоченост в NABA, ще се проведе специализиран творчески семинар,  с начални часове: 11:00 ч. и 14:30 ч. в София.

Водещ ще бъде Roberto Clemente (Роберто Клементе)  – преподавател в бакалавърски и магистърски програми в NABA във факултетите по дизайн и комуникация. Целта на семинара е участниците да се запознаят с подхода на обучение в академията и да разгледат интересни теми от творческия процес при взимането на решения в креативния сектор.

Научете повече за NABA и DOMUS ACADEMY и всички възможности, които предлагат!