Обучение „Планиране на нов продукт“

Приключило

1 юни 2018

София

Обучение „Планиране на нов продукт“

Дата:

1 юни 2018, петък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Каним ви на интерактивно практически насочено обучение

Планиране на нов продукт
от Модул III от Тренировъчните школи за производство и верига за доставки

 

Теми:

Етапи на планиране, тестване и пускане на нов продукт. Планиране при аутсорсинг на част от дейността. Планиране при пълен аутсорсинг на дейността. Често срещани грешки. Причини за провал на планирани дейности и производства. Препятствия пред продажбите. Ефект на камшика. Жизнен цикъл на продуктите. Връзка между продажби и производство. Връзка между продажби и запаси. Управление на остарели продукти и опаковки.

 

Подробна програма:

1.        Етапи на планиране, тестване и пускане на нов продукт. Планиране при аутсорсинг на част от дейността. Планиране при пълен аутсорсинг на дейността. Често срещани грешки. Причини за провал на планирани дейности и производства.

2.        Препятствия пред продажбите. Ефект на камшика. Жизнен цикъл на продуктите. Връзка между продажби и производство. Връзка между продажби и запаси. Управление на остарели продукти и опаковки. Идентифициране на загубите на ресурси по веригата.

3.        Работа в екип и комуникации. Вътрешна и външна среда на екипа. Основни проблеми при работа в екип и начини за подобряване на комуникацията в екипа. Конфиденциалност и работна среда.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.