Онлайн курс „GDPR регламент и длъжностни лица по защита на личните данни“

Дата:

28 сеп. - 28 окт. 2023, четвъртък - събота

Час:

В удобно за Вас време

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

Материали:

Изтегли gdpr

За контакти:

359 2 850 53 64, E-Mail

За събитието

Онлайн обучение по GDPR регламент

Трябва ли Ви длъжностно лице по защита на личните данни? Имате ли политики за защита на личните данни? Какво е КЗЛД? Трябва Ви курс със сертификат? Търсите обучение по защита на личните данни? Запишете се на телефон – 028505364 или на е-мейл: office@nitbg.com.

Актуализирано и разширено обучение по защита на лични данни

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага електронно обучение за GDPR  регламент за защита на личните данни със сертификат след успешно преминаване на обучението.

В обучението за защита на личните данни ще имате достъп до безплатни ресурси за сваляне, примери и практически насоки за работа.

 

Какво ще научите?

  • Обучението разглежда основните постановления, термини и концепции на Регламента за защита на личните данни и цели да подпомогне организациите да отговорят на неговите изисквания.
  • Ще си отговорите на въпроса: Трябва ли Ви длъжностно лице по защита на личните данни?
  • Ще Ви е по-лесно да създадете собствени политики за защита на личните данни.
  • Ще е по-лесно да определите кои данни влизат в категорията лични данни. Какви са задълженията Ви в КЗЛД? Какви лични данни имат право да обработват работодателите?Какво са личните данни според GDPR?Кои са чувствителни лични данни?
  • Какво е ДЛЗД, как се определя и каква е разликата между администратор на данни, обработващ лични данни и ДЛЗД?
  • Основни функции и задачи, които трябва да изпълнява ДЛЗД;
  • Как ДЛЗД трябва да си сътрудничи с надзорния орган?
  • Практически насоки за осъществяването на дейностите на ДЛЗД – създаване на регистри, протоколи, оценка на въздействието върху защитата на данните.
  • Изисквания при нарушение на сигурността на личните данни;
  • Как ДЛЗД да действа като точка за контакт при искания от физически лица относно обработката на техните лични данни и упражняването на техните права?
  • Как ДЛЗД да информира и съветва администратора или обработващия лични данни, както и техните служители, за техните задължения съгласно Закона за защита на личните данни?
  • Достъп до файлове за сваляне, които могат да се използват в практиката;
  • Примери, които помагат да се усвои материала и да се прилагат знанията.

За кого е обучението?

  • За всички, които искат да научат повече за изискванията за защита на личните данни;
  • За организации, отговорни за определянето на целите и средствата за обработка на лични данни;
  • За организации, които могат да бъдат ангажирани да обработват лични данни от името на администраторите;
  • За всички, които желаят да работят като длъжностни лица по защита на данните според ОРЗД;
  • За фирми, които искат да назначат длъжностно лице по защита на личните данни.

Защо да се запишете на нашето обучение защита на лични данни?

Защото е изчерпателно, полезно и няма скрити условия. Преминава се онлайн по всяко време и от всяко място. 

Издава се сертификат без допълнително заплащане.

 

Цена: 144 лв. с  ДДС

Можете да закупите обучението тук: https://store.nit.bg/gdpr-noviyat-obshh-reglament-za-zashhita-na-lichnite-danni/

 

За повече информация: email: office@nitbg.com или телефон: +359 2 850 53 64