Обучение „GDPR регламент за защита на личните данни“

Дата:

26 ян. - 26 февр. 2022, сряда - събота

Час:

В удобно за Вас време

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

Материали:

Изтегли gdpr

За контакти:

359 2 850 53 64, E-Mail

За събитието

Онлайн обучение по GDPR регламент

Трябва ли Ви длъжностно лице по защита на личните данни? Имате ли политики за защита на личните данни? Какво е КЗЛД? Трябва Ви курс със сертификат? Търсите обучение по защита на личните данни? Запишете се на телефон – 028505364 или на е-мейл: office@nitbg.com.

 

Актуализирано и разширено обучение по защита на лични данни

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага електронно обучение за защита на личните данни „GDPR  регламент за защита на личните данни“, след преминаването всеки участник получава сертификат.

В обучението за защита на личните данни ще имате достъп до безплатни ресурси за сваляне.

 

Какво ще научите?

Обучението разглежда основните постановления, термини и концепции на Регламента за защита на личните данни и цели да подпомогне организациите в нелекия път, който предстои да извървят, за да отговорят на неговите изисквания. Ще си отговорите на въпроса: Трябва ли Ви длъжностно лице по защита на личните данни? Ще Ви е по-лесно да създадете собствени политики за защита на личните данни. Ще е по-лесно да определите кои данни влизат в категорията лични данни. Какво е обработващ лични данни? Какви са задълженията Ви в КЗЛД? Какви лични данни имат право да обработват работодателите?Какво са личните данни според GDPR?Кои са чувствителни лични данни?

 

За кого е обучението?

Общият регламент за защита на личните данни се отнася както за администратори на лични данни (т.е. организациите, отговорни за определянето на целите и средствата за обработка на лични данни), така и за обработващи лични данни (организации, които могат да бъдат ангажирани от администраторите да обработят лични данни от тяхно име).

 

Защо да се запишете на нашето обучение защита на лични данни?

Защото е изчерпателно, полезно и няма скрити условия.  Преминава се онлайн по всяко време и от всяко място. Издава се сертификат без допълнително заплащане.

 

Цена: 144.00 лв. с ДДС

Можете да закупите обучението тук: https://shop.online-learning.bg/gdpr-noviyat-obshh-reglament-za-zashhita-na-lichnite-danni 

 

За повече информация: email: office@nitbg.com или телефон: +359 2 850 53 64