Обучение „GDPR регламент за защита на личните данни“

Дата:

22 сеп. - 30 окт. 2021, сряда - събота

Час:

В удобно за Вас време

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

Материали:

Изтегли gdpr

За контакти:

359 2 850 53 64, E-Mail

За събитието

Онлайн обучение по GDPR регламент

Трябва ли Ви длъжностно лице по защита на личните данни? Имате ли политики за защита на личните данни? Какво е КЗЛД? Трябва Ви курс със сертификат? Търсите обучение по защита на личните данни? Запишете се на телефон – 028505364 или на е-мейл: office@nitbg.com.

 

Актуализирано и разширено обучение по защита на лични данни

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага електронно обучение за защита на личните данни „GDPR  регламент за защита на личните данни“, след преминаването, на което всеки участник получава сертификат.

 

Какво включва обучението?

Модул 1. Въведение в Общия регламент за защита на личните данни.

Модул 2. Лични данни.

Модул 3. Основни концепции.

Модул 4. Принципи, свързани с обработването на лични данни.

Модул 5. Повече права за субектите на данни.

Модул 6. Сигурност на личните данни.

Модул 7. Административни наказания.

Модул 8. GDPR и човешките ресурси.

Модул 9. Практически съвети за подготовка за GDPR.

Модул 10. Често задавани въпроси и техните отговори.

 

Допълнителни материали:

·        Тестове – 2 броя: входящ тест, с който да оцените до каква степен Вашата организация е готова да посрещне GDPR и финален тест – за оценка на наученото от обучението.

·        Задачи-игри.

·        Примери.

 

В обучението за защита на личните данни ще имате достъп до безплатни ресурси за сваляне:

1. Уведомление до надзорния орган за нарушаване на сигурността на личните данни.

2. Съобщаване на субекта на данни за нарушение на сигурността на личните данни.

3. Примерна структура и съдържание на правилник за прилагане на технически и организационни мерки за защита на личните данни.

4. Примерна структура и съдържание на процедура за оценка на въздействието върху защитата на личните данни.

5. Примерна структура и съдържание на процедура за условията и реда за даване на съгласие за обработка от субектите на лични данни.

6. Примерна структура на процедура за управление на инциденти по сигурност на информацията във връзка със защитата на личните данни.

7. Примерна структура и съдържание на процедура за условията и реда за упражняване на правата на субектите на личните данни.

8. Примерна структура и съдържание на политика за поверителност.

9. „Мапинг“ – aнализ на личните данни и проследяване на процесите по обработване.

 

Какво ще научите?

Обучението разглежда основните постановления, термини и концепции на Регламента за защита на личните данни и цели да подпомогне организациите в нелекия път, който предстои да извървят, за да отговорят на неговите изисквания. Ще си отговорите на въпроса: Трябва ли Ви длъжностно лице по защита на личните данни? Ще Ви е по-лесно да създадете собствени политики за защита на личните данни. Ще е по-лесно да определите кои данни влизат в категорията лични данни. Какво е обработващ лични данни? Какви са задълженията Ви в КЗЛД? Какви лични данни имат право да обработват работодателите?Какво са личните данни според GDPR?Кои са чувствителни лични данни?

 

За кого е обучението?

Общият регламент за защита на личните данни се отнася както за администратори на лични данни (т.е. организациите, отговорни за определянето на целите и средствата за обработка на лични данни), така и за обработващи лични данни (организации, които могат да бъдат ангажирани от администраторите да обработят лични данни от тяхно име).

 

Защо да се запишете на нашето обучение защита на лични данни ? Защото е изчерпателно, полезно и няма скрити условия.  Провежда се онлайн и струва само 96 лева. Издава се сертификат без допълнително заплащане.

 

Такса участие: 96 лв. с ДДС.

 

За повече информация: email: office@nitbg.com или телефон: +359 2 850 53 64