COPIS – единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България

Приключило

25 - 27 сеп. 2019

София

COPIS – единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България

Дата:

25 - 27 сеп. 2019, сряда - петък

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Интер Експо Център, зали 3 и 4, София

Връзки:

www.copi-s.com

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Интер Експо Център

За събитието

Осмото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPIS – Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център, ще се проведе от 25-и до 27-и септември 2019 г.

Ежегодно COPIS събира професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPIS привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. И през 2019 г. организаторите предоставят професионална платформа за демонстриране на последните технологични достижения в областта на печата, бума при печата върху текстил и отражението му върху текстилната индустрия и интериорното обзавеждане. Ще бъдат представени тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материалите и консумативите за печатната индустрия, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

COPIS 2019 ще се проведе паралелно с второто издание на международното изложение за текстил, машини и технологии – ТМТ Експо. Успехът расте със симбиозата на две взаимно допълващи се тематики – над 6000 професионалисти бяха посетителите през 2018 г.