Международен форум за иновации в хуманната и дентална медицина „БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ“

Приключило

16 - 18 май 2018

София

Международен форум за иновации в хуманната и дентална медицина „БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ“

Дата:

16 - 18 май 2018, сряда - петък

Час:

09:30 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Интер Експо Център – София

За събитието

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ се организира ежегодно под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциация на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Събитието дава възможност за среща на многобройните специалисти от здравната сфера – лекари и дентални лекари, лаборанти, рехабилитатори, мениджъри на здравни заведения, експерти и други специалисти от здравния сектор с производители, търговци и дистрибутори на широка гама апаратура, оборудване и технологии за медицинската практика.

Акценти БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2017:

200+ фирми директни изложители
Участие на български производители на медицинска и дентална техника, оборудване, материали и консумативи
Чуждестранни изложители от Италия, Франция, Русия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Латвия, Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словения, Унгария
50+ фирми нови изложители
850+ бранда от повече от 50 държави
240+ иновации от медицината и денталната медицина
Бизнес гайд TODAY, разпространен в 10 000 копия с всички новости на Булмедика/Булдентал
И тази година на БУЛМЕДИКА се очаква изложбените зали да пресъздадат атмосферата на модерно обзаведени лечебни и болнични заведения. За това ще помогнат множеството експонати на компании от България редица други държави: нови модели клинично-лабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение.

През последните години БУЛДЕНТАЛ се разраства с големи темпове. Все повече водещи традиционни и нови компании от страната и чужбина представят своите иновативни продукти. Бързото навлизане на новостите в областта на денталната медицина провокира и сега активното ангажиране на голям брой производители, представители и дистрибутори на висок клас дентално оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

Съпътстващата програма на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще предложи на професионалистите  редица фирмени презентации, конференции, конкурси, лекции, семинари, демонстрации на нови продукти и услуги, както и практически курсове на методи, иновативна техника, прилагани в съвременната медицинска и дентална практика.