ИНТЕРФУД И ДРИНК – международно изложение за храни, напитки, опаковки, машини и технологии

Приключило

6 - 9 Ное. 2019

София

ИНТЕРФУД И ДРИНК – международно изложение за храни, напитки, опаковки, машини и технологии

Дата:

6 - 9 Ное. 2019, сряда - събота

Час:

09:30 - 18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Интер Експо Център, Зала 4, София

За контакти:

E-Mail

За събитието

Интерфуд и Дринк е международно изложение за храни, напитки, опаковки, машини и технологии. През годините, изложението се превърна в синоним на успешни бизнес възможности в хранителния бранш в България. Добре познато в Югоизточна Европа, изложбата се радва на нарастващ интерес от страна на български и чуждестранни фирми, бизнес делегации, търговски мисии и колективни чуждестранни участия. Интерфуд и Дринк е предпочитана среда за споделяне на опит и иновативни подходи в производствените процеси. Изложбата е модерна бизнес платформа за участие в конференции, конкурси, презентации, семинари, делови срещи и др.

Профил на ИНТЕРФУД И ДРИНК:

Храни – захарни и шоколадови изделия, растителни масла, маслини и продукти от маслини, консервирани храни и полуфабрикати, мармалади, подправки, сушени плодове, ядки, варива, деликатеси, сладолед, пресни плодове и зеленчуци, зърнени храни, мед и пчелни продукти и др.
Напитки – чай, кафе, разтворими напитки, минерална и изворна вода, натурални сокове, фреш напитки, алтернативи на млякото и др.
Хранителни добавки, адитиви, овкусители, емулсии, оцветители, стабилизатори, аромати, ингредиенти и др.
Машини и технологии за производство и преработка, конвектомати, средства за професионално почистване, опаковъчни машини, машини за бутилиране, системи за пречистване и преработка на питейни води, пречистване на природни, процесни и отпадъчни води и др.
Складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика
Опаковки – пластмасови каси, кутии, палети, опаковки, хартиени пликове, самозалепващи етикети и др.
Специализирани транспортни средства
Специализирани печатни и електронни издания

Паралелно с ИНТЕРФУД & ДРИНК в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и СИХРЕ.