Balkan Gaming Expo – BEGE 2019

Дата:

20 - 21 Ное. 2019, сряда - четвъртък

Час:

11:00 - 18:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Интер Експо Център, Зали 2, 3 и 4, София, бул. „Цариградско шосе“ 147

За контакти:

Милена Цанкарска, +359 2 8129 474 /482, E-Mail

Организатори:

BEGE Expo

За събитието

BEGE е пресечната точка за представители на игралната и развлекателната индустрия от Европа. Изложението събира международни посетители, представители на производители и доставчици, организатори на наземни и онлайн игри, афилиейти, доставчици на разплащателни услуги, медии и асоциации. През последните 11 години BEGE се е установило като център за иновации, споделяне на опит и създаване на ползотворни бизнес контакти.

Изложението ежегодно посещават над 5000 души от 53 + държави. Повече от 80 изложители, разположени в 3 зали представят продукти и услуги на BEGE, правейки го най-голямото събитие в региона.

BEGE дава възможност да установите нови бизнес контакти, да представите продуктите си в сферата на развлекателния и игралния сектор, както и всякакви технологични решения за оптимизиране на оперативните, управленските и контролните процеси.

Отправяме покана към всички производители, доставчици и представители на индустрията за свободното време, които търсят нови клиенти и бъдещи партньори и искат да се запознаят с последните тенденции и технологии в туристическия, развлекателния, игралния и вендинг сектора.

BEGE предлага различни начини да представите своя бизнес с презентация на продукти или услуги.