Годишна Стратегическа Лидерска Конференция 2019

Приключило

10 декември 2019

София

Годишна Стратегическа Лидерска Конференция 2019

Дата:

10 декември 2019, вторник

Час:

08:30 - 17:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Военна академия "Г. С. Раковски", София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ № 82

За контакти:

+359 988 788 200, E-Mail

Организатори:

The Management Board

За събитието

Вземи пълно ВИДЕО съдържание от Годишна Стратегическа Лидерска Конференция 2019, 10.12.2019 г., организирана от The Management Board

За четвърта поредна година The Management Board® ще събере на едно място лидери от бизнеса в България – собственици, управители и изпълнителни директори от всички сфери на икономиката и публичната сфера в страната.

Кои са важните глобални новини и тенденции, иновации и процеси, които определят средата и оформят начина, по който лидерите отговарят на новите предизвикателства?

Признати експерти ще споделят с Вас най-актуалните тенденции от света на технологиите, правото, лидерството и управлението, политиката и международните отношения

Станете част от общност на визионери, посветени на непрекъснатото развитие и просперитета на организациите и обществото!

Стратегическо планиране

Това е събитие, което ще Ви помогне да определите много по-добре и по-ясно стратегическите цели на своята компания през следващите години.

Актуални теми на фокус

Задълбочен анализ на горещи теми: блокчейн, е-търговия, мениджмънт, AI, здравеопазване, лидерство, геополитика, биотехнологии, employer branding и др.

Експертно мнение и съвети

Чуйте мнението на доказани експерти в различни области за това какво да очаквате в краткосрочен план и как да се подготвите за важните събития.

Срещнете хора като Вас!

Имате чудесна възможност за успешен нетуъркинг с мениджъри като Вас, с богат опит, от всички сфери на бизнеса, от които да почерпите вдъхновение.

Нетипично място

Събитието е във ВА „Г. С. Раковски“, с осигурен вкусен обяд, какъвто приготвят за генералите. Предвиждаме и визита на Царската зала с ексклузивна беседа!

Общност от лидери

Потопете се поне за един ден в атмосферата на активна и прогресивна общност от бизнес мениджъри, с които споделяте общи предизвикателства.

Билет за събитието: 390 лв. без ДДС


Вижте видео от събитието:

Купи пълно ВИДЕО съдържание от събитието