Вземи пълно ВИДЕО съдържание от Годишна Стратегическа Лидерска Конференция 2019, 10.12.2019 г., организирана от The Management Board

За четвърта поредна година The Management Board® събра на едно място – Годишна Стратегическа Лидерска Конференция 2019 – лидерите от бизнеса в България – собственици, управители и изпълнителни директори от всички сфери на икономиката и публичната сфера в страната. Събитието се проведе на 10 декември 2019 г. във Военна академия „Г. С. Раковски“.

Признати експерти споделиха най-актуалните тенденции от света на технологиите, правото, лидерството и управлението, политиката и международните отношения и отговориха на въпросите – кои са важните глобални новини и тенденции, иновации и процеси, които определят средата и оформят начина, по който лидерите отговарят на новите предизвикателства.

Вземете ВИДЕО съдържание от събитието и:

  • Станете част от общност на визионери, посветени на непрекъснатото развитие и просперитета на организациите и обществото!
  • Това е събитие, което ще Ви помогне да определите много по-добре и по-ясно стратегическите цели на своята компания през следващите години.
  • Задълбочен анализ на горещи теми: блокчейн, е-търговия, мениджмънт, AI, здравеопазване, лидерство, геополитика, биотехнологии, employer branding и др.
  • Чуйте мнението на доказани експерти в различни области за това какво да очаквате в краткосрочен план и как да се подготвите за важните събития.
  • Потопете се поне за един ден в атмосферата на активна и прогресивна общност от бизнес мениджъри, с които споделяте общи предизвикателства.

Цени за закупуване на видеосъдържание:

За неприсъствали на събитието:

Регулярна цена за цяло събитие (включени всички лекции): 120 лв. (крайна цена)

Купи до 16.02.2020 г. на промоционална цена от: 90 лв. (крайна цена) – 25% отстъпка

За участници в събитието:

Регулярна цена за цяло събитие (включени всички лекции): 40 лв. (крайна цена)

Купи до 16.02.2019 г. на промоционална цена от: 30 лв. (крайна цена) – 25% отстъпка

Видео съдържанието се предлага в партньорство с организатора на конкретното събитие. Лекторите и трети страни са дали съгласие съдържанието да бъде продавано и разпространявано.

Как да закупя:

Може да изберете между два варианта:

– Изпратете заявка на E-mail: EventsPRO.bg@gmail.com. Наш колега ще се свърже с вас и ще ви изпрати проформа фактура. Ако сте присъствали на събитието – това е вашия вариант.

– Закупи директно от профила на EventsPRO.bg във Vimeo на: https://vimeo.com/ondemand/strategicleadershipbg – КОД ЗА ОТСТЪПКА – EventsPRObg101220192101 – Тук цените са обявени в USD и могат да варират съобразно разменния курс за съответния ден

Сред видео съдържанието на събитието ще откриете лекциите на:

1. Николай Тодоров, CEO LIMECHAIN

2. Стойчо Недев, CTO ДАВИД Холдинг, REVOLUT посланик за България

3. Димитър Димитров, CEO MICAR 21

4. Милин Джалалиев, CEO ARC Academy

5. Елица Стоилова, UMNI.co

6. контраадмирал Георги Георгиев

7. адв. Христо Нихризов, управляващ партньор “Димитров, Петров и Ко“

8. Ивайло Иванов, CEO Soft Consult Group

9. проф. Наталия Бекярова, ВА „Г. С. Раковски“

10. Христо Радичев, CEO Mediapost Hit Mail

11. Антон Герунов, COO LOGSENTINEL

12. Д-р Мариана Тодорова, футуролог