Уъркшоп „Умението да говорим пред публика“

Приключило

9 - 11 мар. 2018

София

Уъркшоп „Умението да говорим пред публика“

Дата:

9 - 11 мар. 2018, петък - неделя

Час:

17:30 - 20:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Юли Тонкин

За събитието

Защо да дойдеш на този 3 дневен уъркшоп?

Животът е сцена е най-големият и най-успешният Уъркшоп за говорене пред хора в България.

Ако те е страх да говориш пред публика.

Ако винаги когато се стигне до този момент запецваш и се притесняваш.

Ако искаш да превъзмогнеш този страх и да промениш живота си завинаги.

Ако искаш хората да те слушат с интерес и да можеш наистина да ги ангажираш…

това е твоето събитие!

Само веднъж в годината Юли споделя своите тайни как успява да ангажира хиляди хора в продължение на над 12 часа, какви техники използва, за да вдигне енергията при събития с 25 и с 2500 човека. Юли ще разкрие какво прави с думите, гласа и жестовете, които използва.
В този тридневен Уъркшоп ще разбереш как да ангажираш публиката си, независимо дали говориш пред двама приятели или пред хиляди хора.

Ще разбереш практически упражнения, с които можеш да вдигаш енергията на хората, които те слушат, да влияеш позитивно и презентацията ти да бъде запомнена и цитирана.

Ще научиш какво трябва да правиш с думите, как да конструираш изреченията си и как да влияеш със специфични словосъчетания.

Ще научиш как да използваш гласа си, за да достигаш до хората и да създаваш съзвучие с тях.

Ще научиш как да влияеш с тялото си и да създаваш доверие в публиката, как да вдигаш енергията, чрез езика на тялото си и да управляваш аудиторията с физическото си присъствие.

Специално тази година ще вземат участие едни от най-добрите експерти, които заедно с Юли ще работят на сцената с ВИП участниците в Уъркшопа.

Работата на сцената с ВИП участниците ще ти даде много различна гледна точка как обикновени хора се превръщат в говорители. А ако искаш да си сред тях трябва да действаш много бързо, защото местата са силно ограничени и първите както винаги са с предимство!

Ще чуеш и видиш как хора, които никога не са говорили пред публика стават говорители само за три дни!

Ще видиш и упражняваш конкретни техники и упражнения, които ще преборят страха ти от говорене пред публика и ще те направят човека под светлините на прожекторите.