Три интересни събития за транспорт и логистика се организират през юни 2018 г.

Вижте всички предстоящи бизнес събития и обучения в България по темата ,,Транспорт и спедиция“

Месец юни ни предлага в три поредни седмици – три атрактивни бизнес събития, посветени на секторите Транспорт и Логистика. Присъстващите ще имат възможност да вземат участие в професионални тематични срещи с диалог на специалисти в бранша.


Началото на тематичните събития ще постави, организираното от Move Expert, TRUCK EXPO Bulgaria (7-9 юни 2018 г.), специализирано изложение за тежкотоварни и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с опция за тест драйв, ремаркета и полуремаркета, оборудване и сервиз.

Ще бъдат представени също компании, предлагащи резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови улеснения и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании и др., като входът за посетители е свободен, след предварителна регистрация.


Форумът „Логистика в действие“ (14-15 юни 2018 г.) съчетава в себе си класическото търговско изложение с демонстрации на машини, споделяне на добри практики и единственото по рода си Състезание за най-добър водач на кари. И през двата дни на Изложението ще има организиран Мастер клас: Управление на доставките, на който водещи логистици в страната ще споделят добри практики от тяхната дейност. Участието е безплатно, след предварителна регистрация и се организира от Списание ЛОГИСТИКА.


Форумът „Logistics & Transport“ – тенденции, иновации и добри практики“ (21 юни 2018 г.) предоставя възможност за професионална среща с диалог на специалисти в бранша, в която ще вземат участие широк кръг мениджъри и професионалисти от следните области: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия. Водещите лектори  са мениджъри и експерти от лидерски компании, които предлагат професионални решения в областта на „свързаната логистика”. Форумът се организира от Списание ENTERPISE, а цената за участие е 168 лв. без ДДС (ранна регистрация от 126 лв. без ДДС до 1 юни вкл.)


Като естествено продължение на темата, през есента предстоят още две професионални изложения – „Международна изложба за транспорт и автосервизно оборудване“

(24-29 септември 2018 г.)

и

„Аутомотив Експо София“  (18-21 октомври 2018 г.).

На „Международната изложба за транспорт и автосервизно оборудване“, изложителите ще имат възможност да използват разнообразни маркетингови инструменти, сред които и новите прояви Тунинг зона и Караван салон.

Специализираното автотехническо изложение „Аутомотив Експо София“ акцентира върху бързоразвиващата се автомобилна индустрия и следпродажбения сервиз в България.

Ако вие организирате подобно събитие – може да публикувате информация в EventsPRO.bg след кратка и безплатна регистрация. Ако искате да използвате EventsPRO.bg като МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за популяризирането му – свържете се с нас!